• 10+ myyty

  Punaiset justavat silikonikengännauhat

  7.99 €
  Pituus (cm)
  Auta minua valitsemaan pituus
  pari parit parit
  • Tekee jokaisesta kengästä helposti jalkaan laitettavan
  • Kengännauhoja ei koskaan enää tarvitse sitoa
  • Lian- ja pölynkestävä sekä täysin vettä hylkivä
  • Joustavuus tarjoaa mukavan sopivuuden

  Punaiset sitomattomat silikonikengännauhat muuttuvat slip-oneiksi

  Kun avaat uuden parin punaisia sitomattomia silikonikengännauhojasi, olet vain muutaman minuutin päässä upouusista kengistä. Se johtuu siitä, että ne on helppo asentaa, ne sopivat melkein mihin tahansa lenkkareihin, joissa on silmukoita 8 tai vähemmän ja ne kestävät pidempään kuin kenkäsi. Ei enää nauhojen sitomista tai niihin kompastumista. Nämä nauhat ovat yhdistelmä tyyliä ja mukavuutta niin lapsille kuin aikuisillekin, laatua ja turvallisuutta unohtamatta. Ja kilpailukykyinen hinta netissä (+ ilmainen toimitus).

  Yksi koko sopii joka kenkään

  Lapset rakastavat hauskoja värejä, aikuiset mukavuutta ja molemmat rakastavat täydellisesti sopivan kengän tunnetta. Nämä elastiset silikoninauhat venyvät kaksinkertaiseen pituuteensa, joten ne sopivat niin lapsille kuin aikuisillekin. Lenkkarit, juoksukengät, muotikengät tai mitkä tahansa haluat muuttaakin slip-onekiksi, kaikki ovat tyylikkäämpiä ja helpompia punaisilla silikoninauhoilla.

  Nauhojen asentaminen on helppoa

  Sinun punaiset sitomattomat kengännauhasi tulevat sekventtisessa järjestyksessä osoittaen, mihin kenkään mikäkin nauha menee. Joten kannattaa lajitella ne ensin. Sitten työnnä nauhojen molemmaty päät silmukoista läpi. Saat yhteensä 16 liuskaa, 8 kummallekin kengälle Jos kenkäsi vaativat useampia nauhoja, ne ovat yksi harvoista kenkäpareista, joille nauhamme eivät sovi.

  Paljon värejä kustomointia varten

  Punainen on hyvä valinta, ja se sopii lähes kaikkien värien kanssa, etenkin lenkkareissa, joissa on jo punaista väriä. Voit alkaa jopa luovemmaksikin sekoittamalla vaihtoehtoja aina eri värisistä kengistä eri värisiin nauhoihin. Mahdollisuudet ovat rajattomat riippuen omasta luovuudestasi ja vapaudesta luoda oma tyylikäs kenkäparisi.

  Silikoninauhat ovat kestäviä, vedenpitäviä ja likaa hylkiviä

  Pöly ja lika eivät tartu silikoniin. Vesi puhdistaa nämä nauhat (emme tosin lupaa samaa lenkkareista, joten kannattaa välttää lammikoita). Itse asiassa, lupaamme, että nämä nauhat kestävät pidempään kuin mitkään kenkäsi.

  Hauskat ja edulliset nauhat

  Korkea laatu edullisella hinnalla - plus ilmaisella toimituksella - tarkoittaa, että tulet innoissasi takaisin uudestaan seuraavia nauhoja varten. Etkö usko meitä? Odota vain, kun sujautat jalkasi näihin alle sekunnissa.
  Kirjoita arvostelu