• 100+ myyty

  Mustat joustavat silikonikengännauhat

  7.99 €
  Pituus (cm)
  Auta minua valitsemaan pituus
  pari parit parit
  • Tekee jokaisesta kengästä helposti jalkaan laitettavan
  • Kengännauhoja ei koskaan enää tarvitse sitoa
  • Lian- ja pölynkestävä sekä täysin vettä hylkivä
  • Joustavuus tarjoaa mukavan sopivuuden

  Mustat elastiset silikonikengännauhat. - Tee kengistäsi slip-onit

  Laita uudet mustat silikonikengännauhasi kenkiisi. Nyt kenkäsi ovat muuttuneet slip-oneiksi. Ei ole väliä, minkä kokoinen tai tyylinen kenkä on, sinun ei tarvitse käyttää enää aikaa kenkien sitomiseen, ei kompastua nauhoihin eivätkä nauhasi jää kiinni pyörän pinnoihin. Yksinkertaisesti sanottuna, nämä nauhat antavat sinulle enemmän aikaa tehdä asioita, joita rakastat.

  Sopivat 90% kengistä ja lenkkareista. (Lapsille ja aikuisille) 16 silikoninauhaa (8 kummallekin kengälle)

  Nämä nauhat on tehty lapsille ja aikuisille, ja tämä 16 kappaleen silikonisetti (8 kummallekin kengälle) sopii kaikkiin juoksukenkiin ja lenkkareihin, joissa on 8 silmukkaa tai vähemmän. Ne ovat joustavat, tarkoittaen sitä, että jokainen niistä voi venyä kaksinkertaiseen mittaansa, antaen mukavuutta ja turvallisuutta.

  Kestävä silikoni kestää kauemmin kuin kenkäsi

  Kangasnauhat eivät kestä yhtä pitkään kuin silikoninauhat, sillä materiaali on hyvin kestävää. Nämä nauhat kestävät takuulla pidempään kuin kenkäsi, tarkoittaen sitä, että sinun ei tarvitse huolehtia uusien nauhojen ostamisesta (tai sitomisesta). Aina leikkivistä lapsista seikkailunhaluisiin aikuisiin, nämä nauhat eivät jätä sinua pulaan. 

  Näiden nauhojen ylläpito on helppoa - Likaa ja pölyä hylkivä ja täysin vedenpitävä

  Mustat silikoninauhat eivät kerää likaa ja pölyä, toisin kuin kangasnauhat, antaen nauhoillesi jatkuvaa kiiltoa. Ne ovat myös lian kestävät ja vettä hylkivät. Jos ne likaantuvat, ne voi helposti pyyhkiä puhtaaksi kostealla kankaalla, ja ne ovat kuin uudet. Näitä nauhoja voi pitää missä vain, olit sitten menossa kouluun tai vuoristovaellukselle.

  Tulee useissa väreissä

  Sekä lapset että aikuiset voivat nauttia lenkkareidensa kustomoimisesta minkä tahansa värisiksi. Ja musta menee kaiken kanssa - se on hyvä paikka aloittaa. Muutamassa minuutissa voit vaihtaa nauhasi uuden värisiin. Mahdollisuudet ovat loputtomia.

  Tee kengistäsi slip-onit kolmella askeleella

  Kun olet ottanut vanhat nauhasi pois, nämä mustat silikoninauhat luovat uuden lookin muutamassa minuutissa. Jaoittele ensin nauhasi numeroiden perusteella. Aseta sitten molemmat päät sisään ensimmäisen kengän rei'istä. Ja kolmas askel on saman tempun tekeminen toisen kengän kanssa! Ennen kuin huomaatkaan, sujautat jalkasi kenkiisi ja olet valmis mihin tahansa!

  Kirjoita arvostelu