• 10+ myyty

  Neon vihreät joustavat silikonikengännauhat

  7.99 €
  Pituus (cm)
  Auta minua valitsemaan pituus
  pari parit parit
  • Tekee jokaisesta kengästä helposti jalkaan laitettavan
  • Kengännauhoja ei koskaan enää tarvitse sitoa
  • Lian- ja pölynkestävä sekä täysin vettä hylkivä
  • Joustavuus tarjoaa mukavan sopivuuden

  Neonvihreät sitomattomat silikonikengännauhat tekevät kengistäsi slip-onit

  Vanhojen kangasnauhojen vaihtaminen silikoninauhoihin tekee kengistäsi slip-onit. Kuvittele, että sinun ei tarvitsisi enää koskaan sitoa nauhojasi. Tämä tarkoittaa, että säästät aikaa (noin 973 tuntia elämässäsi), suojelet selkää ja polviasi kumartumiselta ja sinulla on rohkea pari juoksukenkiä uniikeilla neonvihreillä nauhoilla varustettuna.

  Silikonikengännauhat sopivat lapsille ja aikuisille

  Ainoa vaatimus on, että kengissä on silmukoita 8 tai vähemmän, sillä tämä setti tulee 16 neonvihreän liuskan kanssa. Silikoni venyy kaksi kertaa omaan pituuteensa, antaen sinulle yhdistelmän mukavuutta ja tiukkuutta, huolimatta siitä, minkä kokoinen jalka sinulla on. Lapset ja aikuiset voivat nauttia slip-oneista ja jännittävistä väreistä.

  Näiden sitomattomien nauhojen materiaali on kestävää

  Silikoni kestää pölyä ja likaa paremmin kuin mikään tekstiili, ja se on vedenkestävää. Jos se likaantuu, voit vain pyyhkiä sen puhtaaksi kostealla kankaalla. Silikoni on kestävää, mikä tarkoittaa sitä, että ne kestävät pidempään kuin kenkäsi, eikä sinun tarvitse huolehtia nauhojen rispaantumisesta tai avautumisesta - alle sekunnissa kenkäsi ovat kiinni ja pysyvät niin koko päivän.

  Neonvihreät sitomattomat nauhat on helppo asentaa

  Kun pakettisi saapuu, löydät kaksi settiä nauhoja, jotka on numeroitu suurimmasta pienimpään ja ne menevät varpaasta kantapäähän. Työnnä molemmat joustavat päät silmukoihin ja olet valmis.

  Neonvihreä ja muita värivaihtoehtoja

  Nämä eivät ole ainoa sitomattomien nauhojen väri. Voit valita neuraaleista väreistä - kuten valkoisesta, mustasta ja kahdesta harmaan väristä - aina silmiinpistävään pinkkiin tai neonvihreään. Joka tapauksessa sinä päätät väreistä. Ja vielä parempaa? Tarjoamme hintatakuun ja ilmaisen toimituksen.
  Kirjoita arvostelu