• 80+ myyty

  Valkoiset joustavat silikonikengännauhat

  7.99 €
  Pituus (cm)
  Auta minua valitsemaan pituus
  pari parit parit
  • Tekee jokaisesta kengästä helposti jalkaan laitettavan
  • Kengännauhoja ei koskaan enää tarvitse sitoa
  • Lian- ja pölynkestävä sekä täysin vettä hylkivä
  • Joustavuus tarjoaa mukavan sopivuuden

  Valkoiset sitomattomat silikonikenhännauhat tekevät kengistäsi slip-onit

  Jos olet väsynyt kumartelemaan joka päivä sitoaksesi nauhasi ja tunteaksesi selkäkipuja, tai jos etsit uniikkeja nauhoja, olet tullut oikeaan paikkaan. Nimittäin sen jälkeen, kun olet laittanut nämä silikoninauhat kenkiisi, sinun ei tarvitse enää koskaan kumartua. (Kyllä, kuulit oikein.) Sinulla on kiiltävämpi, rohkeampi ja hauskempi pari juoksukenkiä. Elastiset sitomattomat kengännauhat ovat yksi niistä asioista, jotka tekevät shoppailemisesta hauskaa.

  Yksi koko sopii kaikkiin kenkiin niin lapsille kuin aikuisillekin. Taatusti.

  Nämä valkoiset silikoninauhat sopivat täydellisesti, paitsi jos kengissäsi on yli 8 silmukkaa. Silikoni voi venyä kaksinkertaiseen mittaansa, joten nämä nauhat sopuvat taatusti niin aikuisten kuin lastenkin kenkiin. Lähössä juoksulle? Vuorivaellukselle? Kouluun? Sillä ei ole väliä, sillä nämä nauhat sopivat mihin tahansa tilanteeseen.

  Sitomattomat nauhat ovat kestävät, vedenpitävät ja hyvin likaa hylkivät

  Lika ja pöly eivät tartu näihin nauhoihin samalla tavalla kuin kangasnauhoihin. Nämä sitomattomat nauhat kestävät kauemmin kun kenkäsi, ne ovat vedenkestävät ja ne voidaan puhdistaa helposti. Kostea kangas puhdistaa ne helposti. Näiden kenkien mukavuus menee askeleen edelle, muuttaen kenkäsi slip-oneiksi ja antaen sinulle mielenrauhaa.

  Silikonikengännauhat ovat nopeat ja helpot asentaa

  Kun 16 nauhaasi saapuvat (kahdeksan molemmille puolille), järjestä ne pienimmästä suurimpaan (ne on numeroitu). Työnnä vastakkaiset päät kengistäsi läpi. Sitten laita kengät jalkaasi. Oikeasti! Niin helppoa se on.

  Värien monipuolisuus tuo persoonallisuutta esiin

  Valkoiset sitomattomat silikonikengännauhat ovat hyvä paikka aloittaa, sillä tämä väri käy kaiken kanssa. Mutta voit hankkia myös muita värejämme, mukaanlukien punaisia, mustia, violetteja, sinisiä ja tumman ja vaaleanharmaita nauhoja. Kuvittele lenkkarit, joissa jokaiset nauhat ovat eri väriset. Kustomointimahdollisuuder ovat rajattomat... ja se on hyvin hauskaa!

  Koko perhe voi tehdä sitä, mitä he rakastavat

  Kuka kodissasi ei haluaisi lisää aikaa? Aikuiset ja lapset rakastavat silikoninauhoja: tyyli, mukavuus ja sopivuus ovat aina sopivat. Lisäksi se on totta, että pienet asiat elämässä ovat suuria asioita. Nämä nauhat ovat hyvä esimerkki siitä. Mitä vielä odotat? Hanki itsellesi pari tänään. Me LUPAAMME, että et pety.

  Kirjoita arvostelu