• Joustavat litteät laivastonsiniset kengännauhat (sitomattomat)

  5.99 €
  Pituus (cm)
  Auta minua valitsemaan pituus
  pari parit parit
  • Ei rispaannu tai rikkoudu
  • Tekee jokaisesta kengästä helposti jalkaan laitettavan
  • Kengännauhoja ei koskaan enää tarvitse sitoa
  • Joustavuus tarjoaa mukavan sopivuuden

  Tuote, joka on maineensa arvoinen

  Sitomattomat kengännauhat ovat todellakin nimensä veroiset. Kun olet nauhoittanut kenkäsi näillä nauhoilla, sinun ei tarvitse sitoa niitä enää kertaakaan. Eloisa laivastonsininen väri on täysin sama kuin kuvassa. Mieltä FeetUniquelta saat juuri tilaamasi tuotteen ja tyytyväisyytesi on taattu 100%:sesti.

  Miten sitomattomat kengännauhat toimivat?

  Lähetämme sinulle kaksi erikoispitkää kengännauhaa. Laitat nämä nauhat kenkiisi, kiristät ne sopivan tuntuisiksi ja leikkaat ylimääräisen nauhan pois. Loksautat lukitsimet paikoilleen ja saat kengät jalkaasi vain sujauttamalla ne jalkoihisi - sinun ei tarvitse enää sitoa nauhoja!

  FeetUniquella ei myydä mitään osia erillisesti

  Tarjoamme sitomattomia kengännauhoja monissa eri väreissä ja voit ostaa yhdet tai niin monet kuin haluat. Ostaessasi aina sitomattomat kengännauhat saat aina erikoispitkät nauhat sekä neljä lukitusta, sinun ei tarvitse ostaa lisäosia.

  Miksi ostaisin laivastonsiniset sitomattomat kengännauhat?

  Säästät aikaa huomisesta lähtien ja jo tänään säästät rahaa, kun ostat laivastonsiniset sitomattomat kengännauhat FeetUniquelta. Edullisia hintoja ja ilmaista toimitusta yhdistettynä tämän tasoiseen laatuun et löydä mistään muualta. Mikäli et ole tyytyväinen, hyvitämme ostoksesi eikä sinun tarvitse edes lähettää nauhoja takaisin. Tilaa siis jo tänään!

  Kirjoita arvostelu