• Joustavat litteät vaaleanruskeat kengännauhat (sitomattomat)

  5.99 €
  Pituus (cm)
  Auta minua valitsemaan pituus
  pari parit parit
  • Ei rispaannu tai rikkoudu
  • Tekee jokaisesta kengästä helposti jalkaan laitettavan
  • Kengännauhoja ei koskaan enää tarvitse sitoa
  • Joustavuus tarjoaa mukavan sopivuuden

  Ei enää kengännauhojen sitomista.

  Sinulta menee 10 sekuntia aikaa, kun sidot kengännauhasi ja 10 sekuntia, kun avaat ne. Ja tämä useita kertoja päivässä - siitä tulee yhteensä jopa yli kaksi tuntia vuodessa. Ota tämä aikahyöty itsellesi vaihtamalla FeetUniquen sitomattomiin kengännauhoihin. Mahtavien hintojen ja ilmaisen toimituksen lisäksi meillä on paras värivalikoima, sisältäen mm. vaaleanruskean. Tilaa tänään ja koe mukavuus tyyliä unohtamatta.

  Oletko valmis jättämään kengännauhojen sitomisen taaksesi ikuisiksi ajoiksi?

  Sitomattomien kengännauhojen asentaminen käy kätevästi kolmessa vaiheessa. Nauhoita kenkäsi ensiksi uusilla nauhoillasi ja kiristä ne sopivalle kireydelle. Toiseksi, leikkaa ylimääräinen nauha pois, sinun ei tarvitse solmia sitä rusetille. Viimeksi, aseta lukitus paikoilleen. Tämän jälkeen voit vain sujauttaa jalkasi kenkääsi ja nauhat pysyvät luotettavasti paikoillaan.

  Mitä tilaukseesi sisältyy?

  Tilaukseesi tulee sisältymään pari erikoispitkiä vaaleanruskeita, sitomattomia kengännauhoja. Koska nauhat ovat erikoispitkät, ne tulevat riittämään mihin tahansa kenkäpariin. Lähetyksessä on myös neljä lukitusta, näin sinulla on kaikki, mitä tarvitset sitomattomien kengännauhojesi asennukseen.

  Miksi valita FeetUnique?

  Meillä on pieni tiimi ja välitämme asiakkaistamme. Siksi tarjoammekin 100% tyytyväisyystakuun, ilman kysymyksiä. Mikäli et ole täysin tyytyväinen vaaleanruskeisiin sitomattomiin kengännauhoisisi, palautamme sinulle rahasi eikä sinun tarvitse edes palauttaa tuotetta. Tilaa riskittömästi jo tänään!

  Kirjoita arvostelu