• Joustavat litteät tumman pinkit kengännauhat (sitomattomat)

  5.99 €
  Pituus (cm)
  Auta minua valitsemaan pituus
  pari parit parit
  • Ei rispaannu tai rikkoudu
  • Tekee jokaisesta kengästä helposti jalkaan laitettavan
  • Kengännauhoja ei koskaan enää tarvitse sitoa
  • Joustavuus tarjoaa mukavan sopivuuden

  Tumman pinkit sitomattomat joustavat litteät kengännauhat tekevät kengistäsi slip-onit.

  Jos haluat kenkiesi näyttävän hienoilta, mutta et halua sitoa niitä joka kerta, niin tumman pinkit sitomattomat joustavat kengännauhat on tehty sinulle. Ei ole väliä, millaiset kengät sinulla on (paitsi pitkät saappaat), nämä nauhat sopivat mihin tahansa. Ne on helppo vaihtaa vanhojen kengännauhojesi tilalle, ja kun olet laittanut nauhat kenkiisi, sinulla on uusi pari slip-oneja. Älä enää. koskaan. sido kengännauhojasi!

  Turvallisuutta joustavalla mukavuudella.

  Napakka, mutta mukava 130% joustavuus varmistaa, että elämäntyylisi pysyy sulavana näiden uusien slip-onien avulla. Itse asiassa, nauhojen sitominen tai avaaminen ei enää koskaan keskeytä elämääsi. Jos olet päivittäinen lenkkeilijä, et uskokaan, kuinka hyvin nämä nauhat pysyvät kiinni koko ajan. Lapset rakastavat näutä nauhoja ja aikuiset innostuvat mukavuudesta. Joten miksi et ostaisi nauhoja koko perheelle? Yksi koko sopii kaikille, joten sinun ei tarvitse huolehtia sopivuudesta.

  Nauhasi kestävät pidempään kuin kenkäsi - Me takaamme sen.

  Joustava materiaali saa nauhasi kestämään pidempään kuin tavallinen kangas ja nahka, joten takaamme, että nauhasi kestävät pidempään kuin kenkäsi. Jos ne jostain syystä rikkoutuvat, lähetämme sinulle heti uudet. Ilmaiseksi. Niin varmoja me olemme tästä.

  Suunniteltu antamaan kenkillesi rohkea tumman pinkki väri.

  Litteä suunnittelu saa kenkäsi todellakin näyttämään tumman pinkiltä, vaikka kenkäsi olisivatkin muuten enimmäkseen valkoiset tai mustat. Mikä on tietysti täydellistä jokaiselle, jolla on tylsä kenkäpari, kuten myös heille, joiden kengissä on jo tumman pinkkiä.
  Yksinkertaisesti sanottuna - jos etsit parhaita sitomattomia kengännauhoja, olet löytänyt ne. Ainoa kysymys on tämä: Onko tämä väri oikea sinulle? Me olemme samaa mieltä.

  6 hyvää syytä shoppailla FeetUniquella

  VAIN LAADUKKAITA NAUHOJA - Vahvat ja turvalliset nauhat, joihin voit luottaa.
  SUURI VALIKOIMA - Nahkaiset, sitomattomat, soikeat, pyöreät, ohuet, pitkät, lyhyet - Meillä on ne kaikki.
  TYYTYVÄISYYSTAKUU - Tarjoamme 100% tyytyväisyystakuun. Jos et pidä nauhoistasi, annamme rahasi takaisin - Eikä sinun tarvitse palauttaa nauhoja.
  ILMAINEN TOIMITUS - Ei minimitilausta - Aina ilmainen toimitus maailmanlaajuisesti.
  100% TURVALLISET MAKSUT - SSL-salaus. Turvallinen nettisivu, jolla maksut ovat 100% turvassa.
  ERINOMAINEN ASIAKASPALVELU - Tehokkaat ja nopeat vastaukset + Ongelmanratkaisu > Tyytyväiset asiakkaat ovat tavoitteemme.

  Kirjoita arvostelu