• Joustavat litteät mustat kengännauhat (sitomattomat)

  5.99 €
  Pituus (cm)
  Auta minua valitsemaan pituus
  pari parit parit
  • Ei rispaannu tai rikkoudu
  • Tekee jokaisesta kengästä helposti jalkaan laitettavan
  • Kengännauhoja ei koskaan enää tarvitse sitoa
  • Joustavuus tarjoaa mukavan sopivuuden

  Mustat sitomattomat joustavat kengännauhat tarjoavat mukavuutta.

  Avaa kenkiesi oikea potentiaali mustilla sitomattomilla joustavilla litteillä kengännauhoilla. Sen sijaan, että teet liikkeistäsi kummalliset suurella ja rumalla rusetilla ja sidot nauhasi monta kertaa päivässä, voit saada parin slip-oneja ja tuntea olosi paremmaksi. Sitten, kun olet sitonut kenkäsi sitomattomilla joustavilla litteillä mustilla kengännauhoilla, sinun ei enää koskaan tarvitse sitoa niitä uudestaan. Ja kestävyys on niin vahva, että ne kestävät pidempään kuin omat kenkäsi. Ei ole väliä, millainen tyyli kengilläsi on tai mikä oma elämäntyylisi on, nämä mustat sitomattomat nauhat eivät koskaan petä.

  Turvallisemmat kuin sitomista tarvitsevat nauhat.

  Koska nauhat venyvät 130%, mustat sitomattomat nauhat antavat sinun kiristää nauhat juuri sopivaan tiukkuuteen ja laittaa jalkasi kenkään. Joten olet sitten urheilija tai vain tavallinen tallaaja, voit aina odottaa täydellistä sopivuutta. Mutta jos sidot nauhat joka päivä, nauhasi saattavat aueta ja saatat kompastua. Emme sano mitään muuta!

  Mustat nauhat ovat universaalisti tyylikkäät.

  Sen lisäksi, että pääset eroon epämiellyttävästä solmusta, musta väri on erittäin monipuolinen. Se on itsevarma olematta liian hallitseva kengissäsi. Tämä tekee uusista nauhoistasi ideaalit jokaiseen tilanteeseen ja jokaisiin lenkkareihin.

  Kuinka mustat sitomattomat kengännauhat toimivat.

  Kun pakettisi saapuu, löydät kaksi paria mustia joustavia kengännauhoja, jotka ovat 100cm pitkiä, ja jotka sopivat kaikkiin muihin kenkiin paitsi korkeisiin saappaisiin. Sido kenkäsi tavallisesti, kiristä ne, lukitse nauhat ja leikkaa ylimääräiset nauhat pois. Se on juuri niin helppoa ja se on täydellinen vaihtoehto aikuisille, lapsille ja vanhuksille ja heille, joilla on vammoja.

  6 hyvää syytä shoppailla FeetUniquella

  VAIN LAADUKKAITA NAUHOJA - Vahvat ja turvalliset nauhat, joihin voit luottaa. 
  SUURI VALIKOIMA - Nahkaiset, sitomattomat, soikeat, pyöreät, ohuet, pitkät, lyhyet - Meillä on ne kaikki. 
  TYYTYVÄISYYSTAKUU - Tarjoamme 100% tyytyväisyystakuun. Jos et pidä nauhoistasi, annamme rahasi takaisin - Eikä sinun tarvitse palauttaa nauhoja. 
  ILMAINEN TOIMITUS - Ei minimitilausta - Aina ilmainen toimitus maailmanlaajuisesti. 
  100% TURVALLISET MAKSUT - SSL-salaus. Turvallinen nettisivu, jolla maksut ovat 100% turvassa. 
  ERINOMAINEN ASIAKASPALVELU - Tehokkaat ja nopeat vastaukset + Ongelmanratkaisu > Tyytyväiset asiakkaat ovat tavoitteemme.

  Kirjoita arvostelu