• Joustavat litteät vaalenaharmaat kengännauhat (sitomattomat)

  5.99 €
  Pituus (cm)
  Auta minua valitsemaan pituus
  pari parit parit
  • Ei rispaannu tai rikkoudu
  • Tekee jokaisesta kengästä helposti jalkaan laitettavan
  • Kengännauhoja ei koskaan enää tarvitse sitoa
  • Joustavuus tarjoaa mukavan sopivuuden

  Oletko kyllästynyt kengännauhojen sitomiseen? Et ole suinkaan ainoa. 

  Lisäsimme sitomattomat kengännauhat valikoimaamme, koska mekin kyllästyimme sitomaan kengännauhojamme. Se on ajanhukkaa ja kaikkinainen kumartelu ottaa selän päälle. Ylimääräisen kengännauhan poissaolo merkitsee myös sitä, että nauhat eivät aukea itsestään. Kun olet sitonut nauhat kerran, voit vain sujauttaa jalkasi kenkiin sitomatta nauhoja erikseen.  


  Paras tapa käyttää neutraalia väriä.

  Vaaleanharmaa sopii kaikkien värien kanssa. Näin ollen se on myös helpoin ja turvallisin vaihtoehto lenkkareittesi muokkaamiseen. Lisäksi sitomattomat vaaleanharmaan nauhat ovat tyylikkäät, sillä et tarvitse ylimääräistä nauhaa. Sen kuin nauhoitat kenkäsi näillä uusilla joustavilla nauhoilla, kiristät ne sopivan tuntuisiksi, leikkaat ylimääräisen nauhan pois ja asetat lukitukset paikoilleen. 


  Paketissa on kaikki, mitä tarvitset.

  Emme tarjoa erikseen lisäosia tai muita vastaavia tuotteita. Kaikki, mitä tarvitset, on lähetyksessä: kaksi erikoispitkää kengännauhaa ja neljä kestävää, luotettavaa lukitusta. 


  Miksi hankkisit vaaleanharmaat sitomattomat kengännauhat FeetUniquelta?

  Mikäli haluat parasta laatua edulliseen hintaan, haluat saada juurikin lukemassasi esittelyssä mainitun tuotteen ja vielä sitomattomat kengännauhat, jotka toimivat moitteettomasti päivittäin - siinä tapauksessa tilaat FeetUniquelta. Saat 100% tyytyväisyystakuun.

  Kirjoita arvostelu