• Joustavat turkoosinsiniset kengännauhat (sitomattomat)

  5.99 €
  Pituus (cm)
  Auta minua valitsemaan pituus
  pari parit parit
  • Ei rispaannu tai rikkoudu
  • Tekee jokaisesta kengästä helposti jalkaan laitettavan
  • Kengännauhoja ei koskaan enää tarvitse sitoa
  • Joustavuus tarjoaa mukavan sopivuuden

  Tee kauniit slip-on kengät turkooseilla sitomattomilla joustavilla litteillä kengännauhoilla.

  Turkoosi on väri, jota et näe joka päivä, ja joustavat litteät kengännauhat turkoosissa värissä saavat sinut ajattelemaan jalkineita eri tavala Sinun ei tarvitse enää etsiä slip-on kenkiä säästääksesi itsesi kengännauhojen sitomiselta monta kertaa päivässä. Sinun ei tarvitse edes kumartua sitoaksesi nauhojasi tai jonkun toisen nauhoja. Liu'uta vain jalkasi minkä kokoiseen ja tyyliseen kenkään tahansa, sovita ne nopeasti ja helposti ja lukitse nauhat paikalleen. Ja ei kun ulos ovesta.

  Helppo asentaa lasten ja aikuisten kenkiin.

  Emme myy yksi-koko-sopii-kaikille tuotteita, ellei siinä ole järkeä. Yksi sitomattomien joustavien kengännauhojen parhaista puolista on se, että ne venyvät 130%, jotta jokainen voi tiukentaa nauhat juuri sellaiseksi, mikä tuntuu mukavalta. Jos myisimme eri kokooja, kaksi ihmistä, joilla on saman kokoiset jalat, saattaisivat tarvita eri pituudet. Lähettämällä extrapitkät nauhat kaikille, ne on helppo laittaa kenkiin ja leikata pois ylimääräiset pätkät.

  Nauti kestävyydestä, joka kestää pidempään kuin kenkäsi.

  Kun olet löytänyt sopuvat nauhat, älä pelkää siirtää nauhoja seuraavaan kenkäpariisi. Joustavat litteät kengännauhat on helppo puhdistaa ja ne eivät kulu samalla tavalla, kuin kankaiset nauhat eivätkä ne rispaannu tai sotkeennu. Olet sitten huippu-urheilija tai lomailija, nauhat eivät koskaan jätä sinua pulaan, ja voit käyttää samoja nauhoja eri kengissä uudestaan ja uudestaan.

  Ideaali tyyli lempiväreissäsi.

  Kengännauhojen väri on turkoosin ja sinisen sekoitus. Se on hyvä värivalinta ihan vain jo siksi, että se on jännittävä ja ainutlaatuinen! Sen takia turkoosinsiniset joustavat litteät kengännauhat voivat tehdä tavallisista kengistä tyylikkäämmät.

  6 hyvää syytä shoppailla FeetUniquella

  VAIN LAADUKKAITA NAUHOJA - Vahvat ja turvalliset nauhat, joihin voit luottaa.
  SUURI VALIKOIMA - Nahkaiset, sitomattomat, soikeat, pyöreät, ohuet, pitkät, lyhyet - Meillä on ne kaikki. 
  TYYTYVÄISYYSTAKUU - Tarjoamme 100% tyytyväisyystakuun. Jos et pidä nauhoistasi, annamme rahasi takaisin - Eikä sinun tarvitse palauttaa nauhoja. 
  ILMAINEN TOIMITUS - Ei minimitilausta - Aina ilmainen toimitus maailmanlaajuisesti. 
  100% TURVALLISET MAKSUT - SSL-salaus. Turvallinen nettisivu, jolla maksut ovat 100% turvassa. 
  ERINOMAINEN ASIAKASPALVELU - Tehokkaat ja nopeat vastaukset + Ongelmanratkaisu > Tyytyväiset asiakkaat ovat tavoitteemme.

  Kirjoita arvostelu