• Joustavat litteät valkoiset kengännauhat (sitomattomat)

  5.99 €
  Pituus (cm)
  Auta minua valitsemaan pituus

  Loppuunmyyty

  • Ei rispaannu tai rikkoudu
  • Tekee jokaisesta kengästä helposti jalkaan laitettavan
  • Kengännauhoja ei koskaan enää tarvitse sitoa
  • Joustavuus tarjoaa mukavan sopivuuden

  Palkitse elämäntyylisi valkoisilla sitomattomilla litteillä kengännauhoilla.

  Valkoiset sitomattomat joustavat kengännauhat ovat täydelliset aikuisille, jotka haluavat lisää aikaa; lapsille, jotka haluavat päästä äkkiä ovesta ulos ja myös heille, jotka eivät fyysisesti pysty sitomaan nauhojaan. Tunne olosi mukavammaksi, vältä inhottavia askareita ja pääset eroon ylimääräisestä nauhasta ja rusetista. Mikä on kenkien sitomisen tulevaisuus? Se, ettei niitä sidota. Ja näillä nauhoilla saat vielä uskomatonta kestävyyttä ja mukavan sopivuuden.

  Helpoin tapa olla sitomatta kenkiä ikinä enää.

  Kun pari joustavia kengännauhojasi saapuu, sidot ne vain samalla tavalla kuin tavallisetkin nauhat. Paitsi, että sinun tulee vain tehdä se kerran. Sido ne solmulle tai leikkaa ylimääräiset nauhat pois ja lukitse nauhasi (meidän mielipiteemme). Sen jälkeen ne eivät koskaan muutu, antaen luotettavuutta sinulle joka päivä.

  Säästä paljon aikaa.

  Tiesitkö, että ihmiset käyttävät noin kuukauden elämästään sitoen kenkiään? Ajattele, mitä kaikkea voisit saavuttaa tällä ajalla, ja sitten ajattele sitä, että sinun ei tarvitse koskaan huolehtia rispaantumisesta, sotkeutumisesta tai nauhojen sitomisesta. Et löydä nauhaparia, jossa on näin monta ominaisuutta tai tällaista laatua. Itse asiassa, nämä nauhat kestävät kauemmin kuin monet lenkkarisi.

  Avaa luovuutesi suunnittelemalla oma tyylisi.

  Koska tarjoamme netin parhaat hinnat ja uskomattoman monipuolisuuden valkoisessa värissä, sinulla on vapaus suunnitella oma lookkisi. Ja koska pituus on täysin uniikki jalkoihisi, ne on helppo vaihtaa muihin lenkkareihin. Mutta ainoa kenkä, johon nämä eivät välttämättä sovi, ovat korkeat saappaat, jotka yltävät nilkkaan asti.

  6 hyvää syytä shoppailla FeetUniquella

  VAIN LAADUKKAITA NAUHOJA - Vahvat ja turvalliset nauhat, joihin voit luottaa.
  SUURI VALIKOIMA - Nahkaiset, sitomattomat, soikeat, pyöreät, ohuet, pitkät, lyhyet - Meillä on ne kaikki. 
  TYYTYVÄISYYSTAKUU - Tarjoamme 100% tyytyväisyystakuun. Jos et pidä nauhoistasi, annamme rahasi takaisin - Eikä sinun tarvitse palauttaa nauhoja. 
  ILMAINEN TOIMITUS - Ei minimitilausta - Aina ilmainen toimitus maailmanlaajuisesti. 
  100% TURVALLISET MAKSUT - SSL-salaus. Turvallinen nettisivu, jolla maksut ovat 100% turvassa. 
  ERINOMAINEN ASIAKASPALVELU - Tehokkaat ja nopeat vastaukset + Ongelmanratkaisu > Tyytyväiset asiakkaat ovat tavoitteemme.

  Kirjoita arvostelu