• Litteät joustavat tumman harmaat kengännauhat (sitomattomat)

  5.99 €
  Pituus (cm)
  Auta minua valitsemaan pituus
  pari parit parit
  • Ei rispaannu tai rikkoudu
  • Tekee jokaisesta kengästä helposti jalkaan laitettavan
  • Kengännauhoja ei koskaan enää tarvitse sitoa
  • Joustavuus tarjoaa mukavan sopivuuden

  Jokainen kenkä muuttuu slip-oniksi litteillä tumman harmailla sitomattomilla kengännauhoilla

  Miksi ihmiset tekevät kengistään slip-onit? Koska tumman harmaat joustavat sitomattomat litteät kengännauhat varmistavat, ettei sinun tarvitse enää koskaan sitoa kenkiäsi samalla, kun koet saman lookin ja hyvän sopivuuden joka ikinen päivä.

  Yksi koko sopii kaikille

  Kun ystäväsi ja perheesi näkevät, kuinka paljon aikaa säästät, kun et sido nauhojasi ja kuinka hyvältä lenkkarisi silti näyttävät, he haluavat liittyä mukaan. Ja olivat jalat sitten lasten tai aikuisten, tumman harmaat sitomattomat joustavat litteät kengännauhat sopivat hienosti. Sido nauhat sopivaan tiukkuuteen, lukitse nauhalukot ja leikkaa ylimääräiset nauhanpätkät pois. Nyt sinulla on pari tyylikkäitä slip-oneita siihen asti, kunnes kenkäsi kuluvat puhki.

  Tumman harmaat joustavat litteät kengännauhat kestävät kauemmin kuin kengät itse

  Kestävyys on yksi tärkeimmistä tavoitteistamme. Oli kyseessä sitten hienot puvun kengännauhat tai nauhat vaelluskengille, FeetUnique tekee kenkien asusteet kestämään kauemmin kuin mitkään muut. Mutta se on etenkin totta nauhojen kanssa. Tämä materiaali kestää pidempään kuin kengät, taatusti. Ne eivät haalistu eivätkä rispaannu - Takaamme sen.

  Huomaamaton, mutta tyylikäs väri käy kaiken kanssa

  Tumman harmaa on väri, jota voit käyttää aina, joko virallisissa tai rennoissa tilaisuuksissa. Se ei ole äänekäs väri, vaan viileä - sellainen, mikä antaa ihmisten tieää sinun olevan rohkeampi kuin tavallinen musta, mutta et yritä erottua joukosta puhtaan valkoisella. Tumman harmaa vaalentaa myös vahvoja ja rohkeita värejä, luoden uniikin tyylin, joka sopii mihin tahansa kenkään.

  6 hyvää syytä shoppailla FeetUniquella

  VAIN LAADUKKAITA NAUHOJA - Vahvat ja turvalliset nauhat, joihin voit luottaa.
  SUURI VALIKOIMA - Nahkaiset, sitomattomat, soikeat, pyöreät, ohuet, pitkät, lyhyet - Meillä on ne kaikki.
  TYYTYVÄISYYSTAKUU - Tarjoamme 100% tyytyväisyystakuun. Jos et pidä nauhoistasi, annamme rahasi takaisin - Eikä sinun tarvitse palauttaa nauhoja.
  ILMAINEN TOIMITUS - Ei minimitilausta - Aina ilmainen toimitus maailmanlaajuisesti.
  100% TURVALLISET MAKSUT - SSL-salaus. Turvallinen nettisivu, jolla maksut ovat 100% turvassa.
  ERINOMAINEN ASIAKASPALVELU - Tehokkaat ja nopeat vastaukset + Ongelmanratkaisu > Tyytyväiset asiakkaat ovat tavoitteemme.


  Kirjoita arvostelu