• Joustavat litteät punaiset kengännauhat (sitomattomat)

  5.99 €
  Pituus (cm)
  Auta minua valitsemaan pituus
  pari parit parit
  • Ei rispaannu tai rikkoudu
  • Tekee jokaisesta kengästä helposti jalkaan laitettavan
  • Kengännauhoja ei koskaan enää tarvitse sitoa
  • Joustavuus tarjoaa mukavan sopivuuden

  Mukavuus ei ole koskaan ennen näyttänyt yhtä hyvältä kuin punaisilla litteillä joustavilla sitomattomilla kengännauhoilla.

  Ensimmäinen asia, jonka huomaat punaisista sitomattomista joustavista litteistä kengännauhoistasi on se, kuinka hyvältä ne näyttävät. Sitten, kun laitat ne kenkiisi ja kiristät ne sopivaan mukavuuteen niin huomaat, kuinka hyvältä ne tuntuvat. Sen jälkeen sinun ei koskaan enää tarvitsekaan sitoa nauhoasi. Tiesitkö, että ihmiset kuluttavat kuukauden elämästään sitoen ja avaten nauhojaan? Sinä et. Koska sinulla on huomattavaa mukavuutta käytössäsi joka päivä. Haluatko omistaa tulevaisuuden kengät? Tarvitset vain parin punaisia, sitomattomia, joustavia, litteitä kengännauhoja.

  Kestävyyttä, joka kestää pidempään kuin seuraavat kaksi kenkäpariasi.

  Joustava materiaalia ja helposti puhdistettava joustava suunnittelu yhdessä luovat haalistumattoman, rispaantumattoman nauhaparin, joka kestää kauemmin kuin ensimmäinen kenkäparisi, ja vielä kaksi paria sen jälkeen. Emme vitsaile - näiden nauhojen kestävyys saattaa muut nauhat häpeään. Ja kun olet sitonut ja leikannut nauhat sopivaksi, voit helposti laittaa ne toisiin ja kolmansiin ostamiisi kenkiin.

  Yksi-koko-sopii-kaikille paitsi korkeavartisille saappaille.

  Jokainen haluaa näyttää hyvältä, eikä ole mitään syytä siihen, miksi slip-on kengät eivät voisi näyttää ihan yhtä hyvältä (tai paremmaltakin) kuin sidottavat kengät. Siksi oman tyylin luominen voi olla palkitseva kokemus. Ja paras asia on se, että sinun ei tarvitse repiä hiuksiasi miettiessäsi, mikä pituus on sopiva. Nämä nauhat sopivat kaiken kokoisiin ja tyyppisiin kenkiin, korkeavartisia saappaita lukuunottamatta.

  6 hyvää syytä shoppailla FeetUniquella

  VAIN LAADUKKAITA NAUHOJA - Vahvat ja turvalliset nauhat, joihin voit luottaa.
  SUURI VALIKOIMA - Nahkaiset, sitomattomat, soikeat, pyöreät, ohuet, pitkät, lyhyet - Meillä on ne kaikki.   
  TYYTYVÄISYYSTAKUU - Tarjoamme 100% tyytyväisyystakuun. Jos et pidä nauhoistasi, annamme rahasi takaisin - Eikä sinun tarvitse palauttaa nauhoja.   
  ILMAINEN TOIMITUS - Ei minimitilausta - Aina ilmainen toimitus maailmanlaajuisesti.   
  100% TURVALLISET MAKSUT - SSL-salaus. Turvallinen nettisivu, jolla maksut ovat 100% turvassa.   
  ERINOMAINEN ASIAKASPALVELU - Tehokkaat ja nopeat vastaukset + Ongelmanratkaisu > Tyytyväiset asiakkaat ovat tavoitteemme.

  Kirjoita arvostelu