• Joustavat litteät siniset kengännauhat (sitomattomat)

  5.99 €
  Pituus (cm)
  Auta minua valitsemaan pituus
  pari parit parit
  • Ei rispaannu tai rikkoudu
  • Tekee jokaisesta kengästä helposti jalkaan laitettavan
  • Kengännauhoja ei koskaan enää tarvitse sitoa
  • Joustavuus tarjoaa mukavan sopivuuden

  Tee kengistäsi slip-onit sinisillä sitomattomilla joustavilla litteillä kengännauhoilla.

  Et uhraa mitään sitomattomilla, joustavilla sinisillä litteillä kengännauhoilla: mukavuutta, turvallisuutta tai tyyliä (paitsi, jos pidät nauhojen sitomisesta). Sen 130% joustavuus yhdistettynä tukevuuteen antaa sinulle saman verran mukavuutta joka kerta, kun laitat kenkäsi jalkaan. Sinun pitää vain sitoa kenkäsi kerran, ja seuraavalla kerralla kenkäsi ovat jo slip-onit.

  Helposti sidottavat ja valmiit jalkoihin.

  Vaikka nämä nauhat ovat kaikista mukavimmat nauhat ikinä, se ei tarkoita, että niitä olisi vaikeampi sitoa. Sido vain nämä siniset sitomattomat joustavat litteät kengännauhat samalla tavalla kuin tavallisetkin nauhasi ja kiristä se sopiviksi. Lukitse nauhat ja leikkaa ylimääräiset nauhat pois. Nyt olet valmis.

  Universaali sopivuus jokaiseen jalkaan ja jokaiseen kenkään.

  Ovatko nämä nauhat sinulle? Tai rakkaallesi? Tai koko perheelle? Voit ostaa ne varmuudella, sillä yksi koko sopii jokaiseen kenkään (paitsi korkeisiin saappaisiin). Sinun ei tarvitse juuri edes kumartua - sujauta vain jalka kenkään ja lähde ovesta ulos.

  Tyylikäs lookki ja väri.

  Näiden sitomattomien nauhojen kangas antaa sinulle sileän kiillon, joka saa sinisen värin pistämään silmään. Ne sopivat kenkien kanssa, joissa on sama sinisen väri. Siniset nauhat valkoisten lenkkareiden kanssa taas on rohkea vaihtoehto. Valinta on sinun, ja koska sinulla on monia värejä, joista valita, voit olla luova sekoittaessasi niitä.

  6 hyvää syytä shoppailla FeetUniquella

  VAIN LAADUKKAITA NAUHOJA - Vahvat ja turvalliset nauhat, joihin voit luottaa.
  SUURI VALIKOIMA - Nahkaiset, sitomattomat, soikeat, pyöreät, ohuet, pitkät, lyhyet - Meillä on ne kaikki.
  TYYTYVÄISYYSTAKUU - Tarjoamme 100% tyytyväisyystakuun. Jos et pidä nauhoistasi, annamme rahasi takaisin - Eikä sinun tarvitse palauttaa nauhoja.
  ILMAINEN TOIMITUS - Ei minimitilausta - Aina ilmainen toimitus maailmanlaajuisesti.
  100% TURVALLISET MAKSUT - SSL-salaus. Turvallinen nettisivu, jolla maksut ovat 100% turvassa.
  ERINOMAINEN ASIAKASPALVELU - Tehokkaat ja nopeat vastaukset + Ongelmanratkaisu > Tyytyväiset asiakkaat ovat tavoitteemme. 


  Kirjoita arvostelu