• Joustavat litteät violetit kengännauhat (sitomattomat)

  5.99 €
  Pituus (cm)
  Auta minua valitsemaan pituus
  pari parit parit
  • Ei rispaannu tai rikkoudu
  • Tekee jokaisesta kengästä helposti jalkaan laitettavan
  • Kengännauhoja ei koskaan enää tarvitse sitoa
  • Joustavuus tarjoaa mukavan sopivuuden

  Violetit sitomattomat joustavat litteät kengännauhat tekevät kengistäsi upeat slip-onit

  Violetti on kaunis väri, joka tuo uusia, viehättäviä tasoja kenkiisi meidän sitomattomien joustavien litteiden violettien kengännauhojen avulla. Tapa, jolla valo osuu niihin elävöittää tyyliäsi, ja parasta kaikessa, sinun ei tarvitse käyttää aikaa nauhojen sitomiseen enää koskaan. Kun ne saapuvat, sidot nauhat täydelliseen mukavuuteen, leikkaat pois ylimääräiset nauhat ja sitten sinulla onkin pari slip-on kenkiä. Violetit sitomattomat joustavat litteät kengännauhat ovat juuri sitä, miltä ne kuulostavatkin, ja FeetUniquelta voit odottaa korkeinta laatua kilpailukykyisten hintojen ja ilmaisen toimituksen lisäksi. Yksinkertaisesti sanottuna, olet tullut oikeaanpaikkaan.

  Turvallinen, mukava sopivuus, joka ei koskaan petä sinua

  Näissä nauhoissa on 130% joustavuus, mikä tarkoittaa, että ne venyvät yli tuplasti omaan pituuteensa. Se takaa sinulle turvallisen sopivuuden ja tarjoaa mukavuutta jalillesi. Materiaalin laadukkuus ja korkealaatuinen kestävyys tarkoittavat, että violetin väri ei haalistu ja nauhat kestävät kauemmin kuin kenkäsi - takuulla.

  Standarsi koko on täydellinen kengillesi

  Yksi-koko-sopii-kaikille väittämä on totta tässä tapauksessa, korkeavartisia saappaita lukuunottamatta. Kun nauhasi saapuvat, huomaat, että ne ovat liian pitkiä, ja se on siksi, että saat sidottua nauhat sopivaan tiukkuuteen. Sitten lukitset nauhat ja leikkaat loppupäät pois. Se on niin helppoa. Ja tiesitkö, että ihmiset käyttävät noin kuukauden elämästään kenkien sitomiseen ja avaamiseen? Ota aikasi takaisin huolimatta kenkäsi koosta.

  6 hyvää syytä shoppailla FeetUniquella

  VAIN LAADUKKAITA NAUHOJA - Vahvat ja turvalliset nauhat, joihin voit luottaa.
  SUURI VALIKOIMA - Nahkaiset, sitomattomat, soikeat, pyöreät, ohuet, pitkät, lyhyet - Meillä on ne kaikki.    
  TYYTYVÄISYYSTAKUU - Tarjoamme 100% tyytyväisyystakuun. Jos et pidä nauhoistasi, annamme rahasi takaisin - Eikä sinun tarvitse palauttaa nauhoja.  
  ILMAINEN TOIMITUS - Ei minimitilausta - Aina ilmainen toimitus maailmanlaajuisesti.    
  100% TURVALLISET MAKSUT - SSL-salaus. Turvallinen nettisivu, jolla maksut ovat 100% turvassa.    
  ERINOMAINEN ASIAKASPALVELU - Tehokkaat ja nopeat vastaukset + Ongelmanratkaisu > Tyytyväiset asiakkaat ovat tavoitteemme.

  Kirjoita arvostelu