710+ myyty

Pyöreät oranssit kengännauhat

3.99 €
Pituus (cm)
Pidemmät saappaille » Auta minua valitsemaan pituus
pari parit parit
  • Kengännauhat sopivat täydellisesti postilaatikkoosi
  • Pysyy kiinni koko päivän
  • Ei rispaannu tai rikkoudu
  • Saat uniikin lookin

Käsinpoimittua raikkautta pyöreillä oransseilla kengännauhoilla

Aivan kuten tuoreen hedelmän poimiminen puusta, myös pyöreät oranssit kengännauhat raikastavat saapasparisi. Ja lenkkareissa ne ovat kuin oodi koripallolle.

Mutta entäs urheilukengät? Please. On suuri mahdollisuus, että sinusta tulisi raikkain henkilö, joka on koskaan elänyt, mutta se palkinto menee jo Bruce Leelle. 

Monet ihmiset ajattelevat oranssin olevan punainen ja keltainen sekoitettuna, mutta se on oikestaan oma värinsä. Se on väri, jota astronautit pitävät paikoissa, jossa ihmiset eivät ole kulkeneet aikaisemmin. Mikään sana ei rimmaa sen kanssa. Ilman sitä, on alhainen mahdollisuus siihen, että ROY-G-BIV olisi muistikikka.

Kyllä, oranssi on ainutlaatuinen.

Se on myös väri, joka sopii kenkiisi olematta johtava ominaisuus. Oranssi ottaa hallun taivaasta auringon noustessa ja laskiessa ja se dominoi maisemaa koillisessä syksyllä. Ja hallitset jokaista tapahtumaa, jonne astut. Tämä täydellinen väri on kirkas, mutta ystävällinen silmille. 

Joten paitsi, jos kenkäsi ovat oranssit (mikä näyttäisi siistiltä, älä ymmärrä väärin), nämä nauhat ovat hieno kontrasti, vetäen silmät lenkkareihisi tavalla, joka onnistuu vain muutamalta väriltä.

Kirjoita arvostelu
Tuotekoodi: 4M-Round-Orange
Leveys: 0,42 cm
Yleisesti käytetään saappaiden kanssa
Valmistettu korkealaatuisesta polyesterista
Voi venyä 16%
OEKO-TEX® Sertifioitu