• 710+ myyty

  Pyöreät oranssit kengännauhat

  3.99 €
  Pituus (cm)
  Pidemmät saappaille » Auta minua valitsemaan pituus
  pari parit parit
  • Kengännauhat sopivat täydellisesti postilaatikkoosi
  • Pysyy kiinni koko päivän
  • Ei rispaannu tai rikkoudu
  • Saat uniikin lookin

  Käsinpoimittua raikkautta pyöreillä oransseilla kengännauhoilla

  Aivan kuten tuoreen hedelmän poimiminen puusta, myös pyöreät oranssit kengännauhat raikastavat saapasparisi. Ja lenkkareissa ne ovat kuin oodi koripallolle.

  Mutta entäs urheilukengät? Please. On suuri mahdollisuus, että sinusta tulisi raikkain henkilö, joka on koskaan elänyt, mutta se palkinto menee jo Bruce Leelle. 

  Monet ihmiset ajattelevat oranssin olevan punainen ja keltainen sekoitettuna, mutta se on oikestaan oma värinsä. Se on väri, jota astronautit pitävät paikoissa, jossa ihmiset eivät ole kulkeneet aikaisemmin. Mikään sana ei rimmaa sen kanssa. Ilman sitä, on alhainen mahdollisuus siihen, että ROY-G-BIV olisi muistikikka.

  Kyllä, oranssi on ainutlaatuinen.

  Se on myös väri, joka sopii kenkiisi olematta johtava ominaisuus. Oranssi ottaa hallun taivaasta auringon noustessa ja laskiessa ja se dominoi maisemaa koillisessä syksyllä. Ja hallitset jokaista tapahtumaa, jonne astut. Tämä täydellinen väri on kirkas, mutta ystävällinen silmille. 

  Joten paitsi, jos kenkäsi ovat oranssit (mikä näyttäisi siistiltä, älä ymmärrä väärin), nämä nauhat ovat hieno kontrasti, vetäen silmät lenkkareihisi tavalla, joka onnistuu vain muutamalta väriltä.

  Kirjoita arvostelu
  Tuotekoodi: 4M-Round-Orange
  Leveys: 0,42 cm
  Yleisesti käytetään saappaiden kanssa
  Valmistettu korkealaatuisesta polyesterista
  Voi venyä 16%
  OEKO-TEX® Sertifioitu