• 420+ myyty

  Pyöreät violetit kengännauhat

  3.99 €
  Pituus (cm)
  Pidemmät saappaille » Auta minua valitsemaan pituus
  pari parit parit
  • Kengännauhat sopivat täydellisesti postilaatikkoosi
  • Pysyy kiinni koko päivän
  • Ei rispaannu tai rikkoudu
  • Saat uniikin lookin

  Pyöreät violetit kengännauhat ovat ainutlaatuisia

  Väri, joka sopii silmille paremmin kuin punainen, mutta joka on uniikimpi kuin sininen. Pyöreät violetit kengännauhat antavat saappaille ja muille kengille persoonallisen tyylin. Tätä väriä pitivät kuninkaalliset silloin, kun vuodet olivat vielä kolminumeroisia (niin kuin 500 jälkeen Kristuksen), ja silti se on jokseenkin ainutlaatuinen valinta. Mikä muu väri voi sanoa samaa?

  Miksi violetti ei ole osa sateenkaarta? Koska se ei ole spektrumissa. Se on yhdistelmä sinisestä ja punaisesta, tarkoittaen, ettei se ole edes osa väriskaalaa, jonka ihmiset kuvittelevat mielessään. Liila liittyy muun lammaslauman mukaan, mutta violetti on ihan oma asiansa - saaden kenkäsi näyttämään siisteiltä.

  On hyvin yleistä, että violetti sopii keltaisen kanssa. Keltaisissa kengissä violetti näkyy upeana kontrastina, siitä ei ole epäilystäkään. Mutta älä aliarvioi violetin monipuolisuutta. Se ei ole yhden tempun poni, kuten liila.

  Hitsi, miksi ei yhdistettäisi sitä kaikkien värien kanssa? Violetti sopii valkoisen kanssa kuin riisi. Tai miksi ei jätettäisi värejä sikseen? Musta ja violetti sopivat täydellisesti. 

  Etäisyydeltä katsottuna, vuoret näyttävät violetilta. Se on uskomaton näky, mutta miksi katsot sitä kaukaa? Nämä violetit nauhat kutsuvat sinut mukaansa, minne ikinä menetkin.

  Kirjoita arvostelu
  Tuotekoodi: 4M-Round-Purple
  Leveys: 0,42 cm
  Yleisesti käytetään saappaiden kanssa
  Valmistettu korkealaatuisesta polyesterista
  Voi venyä 16%
  OEKO-TEX® Sertifioitu