• 450+ myyty

  Pyöreät vihreät kengännauhat

  3.99 €
  Pituus (cm)
  Pidemmät saappaille » Auta minua valitsemaan pituus
  pari parit parit
  • Kengännauhat sopivat täydellisesti postilaatikkoosi
  • Pysyy kiinni koko päivän
  • Ei rispaannu tai rikkoudu
  • Saat uniikin lookin

  Pyöreät vihreät kengännauhat kutsuvat kateutta

  Pyöreät vihreät kengännauhat kiipeävät ylös saappaitasi pitkin kuin muratti, mystinen kasvi, joka nousee maasta vain sinua varten. Ja olet kuin Kuningas Arthur (tai kuningatar Artura) kengännauhoille.

  Se on kunnia.

  Vihreä on tasapainon väri, täydellinen sekoitus sinistä ja keltaista, ja täydellinen väri kengännauhoille. Jos sinulla olisi vihreä pyörä, saattaisit haluta osallistua ohjelmaan X-Games, koska tasapainosi olisi verraton. 

  Kuinka paljon arvostat jalkojasi? Sillä vihreä on myös rahan väri. Kun ihmiset katsovat sinua päästä varpaisiin, mitä haluat heidän ajattelevan? Näillä nauhoilla varustettuna he ajattelevat rahaa ja käteistä.

  Mutta virhetä on myös uusien alkujen väri. Näet vihreää keväällä. Se on seinien värinä, kun uudet vanhemmat haluavat sukupuolineutraalin huoneen vauvalleen. Se on todiste elämästä maailman kuivimmilla aavikoilla.

  Nämä nauhat ovat myös uusi alku kengillesi. Ne raikastavat, elvyttävät ja ovat lyhyesti sanottuna vain paras nauhapari, jonka olet koskaan omistanut. Takaamme sen. 

  Kirjoita arvostelu
  Tuotekoodi: 4M-Round-Green
  Leveys: 0,42 cm
  Yleisesti käytetään saappaiden kanssa
  Valmistettu korkealaatuisesta polyesterista
  Voi venyä 16%
  OEKO-TEX® Sertifioitu