• 410+ myyty

  Pyöreät vaaleansiniset kengännauhat

  3.99 €
  Pituus (cm)
  Pidemmät saappaille » Auta minua valitsemaan pituus
  pari parit parit
  • Kengännauhat sopivat täydellisesti postilaatikkoosi
  • Pysyy kiinni koko päivän
  • Ei rispaannu tai rikkoudu
  • Saat uniikin lookin

  Pyöreät vaaleansiniset kengännauhat ovat kuin loma jaloillesi

  Tee jokaisesta päivästä pilvitön päivä, ainakin jaloillesi, pyöreillä vaaleansinisillä kengännauhoilla - ne saavat niiden pitäjät lähtemään ulkoilmaan. Olut ja koira, kuka on mukana? En tiedä sinusta, mutta näiden nauhojen katsominenkin saa minut haikailemaan kävelylle puistoon.

  Mutta se, minne haluat mennä tällaisena kauniina päivänä, riippuu täysin sinusta ja se on tiivistetty kauniisiin kengännauhoihin. (Aivan oikein, kuten hullut tiedemiehet, me otimme kauniin päivän ja laitoimme sen kengännauhoihin.)

  Se on totta: vaaleansininen kengännauhojen väri on niin inspiroiva, että se pyyhkii pilvettömäksi harmaimmankin horisontin. Mutta minkä väristen kenkien kanssa nauhat sopivat parhaiten?

  Hyvä kysymys. Valkoinen on itsestäänselvä, mutta harmaa näyttäisi... mutta arvaa mitä? Laita ne keltaisiin kenkiin ja sinulla on todennäköisesti siisteimmät kengät.. tai voit käyttää tummempaa väriä. Tai, voi! Entäpä toinen sinisen sävy?

  Toisin sanoen, mahdollisuudet ovat loputtomia.

  Mutta sinä huomasit tämän värin kaikkien muiden joukosta, joten uskomme, että minkä tahansa yhdistelmän valitsetkin, näytät upealta.

  Joten tee päivästä hieno. Kirjaimellisesti.

  Kirjoita arvostelu
  Tuotekoodi: 4M-Round-LightBlue
  Leveys: 0,42 cm
  Yleisesti käytetään saappaiden kanssa
  Valmistettu korkealaatuisesta polyesterista
  Voi venyä 16%
  OEKO-TEX® Sertifioitu