• 1040+ myyty

  Pyöreät siniset kengännauhat

  3.99 €
  Pituus (cm)
  Pidemmät saappaille » Auta minua valitsemaan pituus
  pari parit parit
  • Kengännauhat sopivat täydellisesti postilaatikkoosi
  • Pysyy kiinni koko päivän
  • Ei rispaannu tai rikkoudu
  • Saat uniikin lookin

  Pyöreät siniset kengännauhat

  Ihanteellinen saappaisiin, mutta hyvä kaikille jalkineille. Pyöreä sininen kengännauha saa sinut pysähtymään, kun näet jonkun katsovan taivaaseen, kakomaan kurkkuasi ja sanomaan: "Ahem, anteeksi, mutta taivas on täällä alhaalla".

  Aivan oikein, näiden kengännauhojen kanssa sinä kävelet ilmassa; kun taas kaikki tällä maapallolla astuvat pysähtyvät tuijottamaan.

  Kun kyseessä on kengät, et halua mennä vikaan, sinä haluat sinisen, koska maailman lähestyttävissä olevin väri tekee sinusta lähestyttävän. Ja sen lähestyttävyys johtuu sen siisteydestä.

  Mutta sininen on siisti monella tavalla.

  Cool tyylin puolesta? Tietysti. Kysy kaikilta julkkiksilta vuoden 2017 Academy Awardeista. Siniset smokit veivät huomion punaisella matolla tuona yönä.

  Cool lämpötilan puolesta? Todellakin. Jos sukellat näiden nauhojen väriin, ei ole kysymys siitä, onko se virkistävää vai ei, koska tieteellisesti on taattu, että se rekisteröityy numerona 11 NASA:n päivitysasteikolla 1-10.

  Mitä saappaisiin tulee, siniset nauhat vievät ne uudelle tasolle, vaikka ne olisivatkin jo tasolla 10.

  Emme sano, että sininen on paras väri, mutta ihmettelemme, miksi emme koskaan näe sanaa "kuninkaallinen" muiden värien edessä.

  Kirjoita arvostelu
  Tuotekoodi: 4M-Round-Blue
  Leveys: 0,42 cm
  Yleisesti käytetään saappaiden kanssa
  Valmistettu korkealaatuisesta polyesterista
  Voi venyä 16%
  OEKO-TEX® Sertifioitu