450+ myyty

Pyöreät tumman pinkit kengännauhat

3.99 €
Pituus (cm)
Pidemmät saappaille » Auta minua valitsemaan pituus
pari parit parit
  • Kengännauhat sopivat täydellisesti postilaatikkoosi
  • Pysyy kiinni koko päivän
  • Ei rispaannu tai rikkoudu
  • Saat uniikin lookin

Pyöreät tumman pinkit kengännauhat ovat kuumat

Ne ovat täydelliset viehättäville saappaille, ne sopivat mihin tahansa kenkiin, sillä pyöreät tumman pinkit kengännauhat eivät koskaan lakkaa varastamsta huomiota - ne pysyvät sidottuina silloin, kun koko muu maailma on solmussa. 

Toisin sanoen nämä kengännauhat on suunniteltu elämäsi musiikkivideoon.

Se alkaa sillä, että kamera zoomaa tumman pinkkeihin kengännauhoihisi. Olet sitonut niillä valkoisen lenkkarit - tai ehkä vaalean harmaan saappaat - mikä tarkoittaa, että jokainen pääsee nauttimaan herkullisista nauhoista, jotka ovat todellakin silmänruokaa parhaimmillaan. 

Tai ehkä jalkineillasi on tummempi pinta. Tässä tapauksessa pinkki erottuu sitä vasten kuin tututornado. Ihmiset, jotka pitävät laseja, ottavat ne hitaasti kasvoiltaan ja sanovat "hyvä Jumala", hengitystään pidättäen, ihmetellen, kuinka kenkä-nauha kombinaatio voi olla kuin toisesta maailmasta. 

Sitten kamera zoomaa pois, ja sinä tanssit kuin vanhoissa iPod mainoksissa, valon osuessa pyöreisiin pinkkeihin kengännauhoihisi. 

Tämä elämäsi musiikkivideo? Se ei lopu. Ei silloin, kun sinulla on nämä nauhat kengissäsi. Maailma ihmettelee nauhojasi. 

Kirjoita arvostelu
Tuotekoodi: 4M-Round-HotPink
Leveys: 0,42 cm
Yleisesti käytetään saappaiden kanssa
Valmistettu korkealaatuisesta polyesterista
Voi venyä 16%
OEKO-TEX® Sertifioitu