• 710+ myyty

  Pyöreät mustat & tumman ruskeat nauhat

  3.99 €
  Pituus (cm)
  Pidemmät saappaille » Auta minua valitsemaan pituus
  pari parit parit
  • Kengännauhat sopivat täydellisesti postilaatikkoosi
  • Pysyy kiinni koko päivän
  • Ei rispaannu tai rikkoudu
  • Saat uniikin lookin

  Pyöreät mustat ja tumman ruskeat kengännauhat näyttävät oikeat värisi

  Ne on tehty saappaille, mutta ovat ideaalit kaikenlaisille kengille. Pyöreät mustat ja tumman ruskeat kengännauhat auttavat sinua vapauttamaan sisäisen eläimesi tai sivistyneisyytesi, riippuen valitsemistasi kengistä. 

  Kaksi väriä, jotka kietoutuvat toisiinsa ja kulkevat silmukasta toiseen, luovat raidallisen kuvion, joka on verrattoman antiikkisen korin tuntuinen, mutta se on tehty materiaalista, joka on vahvempi kuin laivojen köydet (varmaankin). Ne ovat aivan uskomattomat, kun ne laitetaan valkoista vasten, mutta sopivat hienosti värikkäiden kenkien kanssa. 

  Oikeastaan... okei. Kaikki muut nauhat ovat perusnauhoja. Siinä, sanoimme sen. Oletko iloinen?

  Leopardi ei voi muuttaa pilkkujaan, mutta sinä olet ihminen. Voit muuttaa mitä haluat, aina vanhoista nauhoista näihin raidallisiin uutuuksiin. Lisäksi leopardit eivät pidä kenkiä, painajaisistani huolimatta. Ja mikä on vielä pelottavampaa on se, että unileopardit eivät pidä FeetUniquen nauhoja, vaan niitä, jotka tulevat tassunmuotoisten kenkien mukana. Saat väristä pelosta. 

  Meidän mustat ja tumman ruskeat nauhamme saavat sinut tuntemaan olosi siltä, kuin olisit uneksinut nämä nauhat. Eli jokainen hetki, kun sidot kenkäsi, on kuin unimaailma. Takaamme sen. 

  Kirjoita arvostelu
  Tuotekoodi: 4M-Round-BlackDarkBrown
  OEKO-TEX® Sertifioitu
  Leveys: 0,42 cm
  Voi venyä 16%
  Valmistettu korkealaatuisesta polyesterista
  Yleisesti käytetään saappaiden kanssa