• 1500+ myyty

  Pyöreät valkoiset kengännauhat

  3.99 €
  Pituus (cm)
  Pidemmät saappaille » Auta minua valitsemaan pituus
  pari parit parit
  • Kengännauhat sopivat täydellisesti postilaatikkoosi
  • Pysyy kiinni koko päivän
  • Ei rispaannu tai rikkoudu
  • Saat uniikin lookin

  Pyöreät valkoiset kengännauhat saattavat olla täydellisiä

  Jos haluat, että saappaat näyttävät uusilta kuin uusilumi, pyöreät valkoiset kengännauhat ovat oikea valinta. Koe voimakkain värien kontrasti, pari nauhoja, jotka eivät ainoastaan erota kenkiäsi joukosta, ne saavat koko maailman erottumaan joukosta.

  Torvien soittoa kiitos—BwAH, bwAH, bwAAAAAH!—kengännauhasi muuttavat koko pelin. Nämä nauhat heittävät sääntökirjan ulos ikkunasta ja kirjoittavat säännöt uudelleen. Tiedätkö, kuinka Red "Shawshank Redemptionista" kysyy yleisöltä, kuinka usein miehen kengät huomataan? Niin kuin vastaus muka olisi ei koskaan? No, tämä oli kauan ennen kuin voit löytää tällaisia kengännauhoja. Eikä peli ole koskaan sama.

  Jotkut ajattelevat, että valkoinen on vain tyhjää tilaa. Mutta valkoinen on näkyvää valoa. Siksi se varmaan on kirkas väri. Tämän täytyy olla syy siihen, miksi valkoiset nauhamme ovat vastustamattomia.

  Valkoinen on puhdas, tarkka väri, joka on luotu tarkasti. Sinulla on munankuori, norsunluu, ja pitsi valittavissasi. Ja myös lumi, talkki, ja Conan O'Brienin ihonväri.

  Ja sitten on FeetUniquen valkoinen. Tämä on valkoinen, jota ei varjosta mikään.

  Kirjoita arvostelu
  Tuotekoodi: 4M-Round-White
  Leveys: 0,42 cm
  Yleisesti käytetään saappaiden kanssa
  Valmistettu korkealaatuisesta polyesterista
  Voi venyä 16%
  OEKO-TEX® Sertifioitu