• 900+ myyty

  Pyöreät vaalean harmaat kengännauhat

  3.99 €
  Pituus (cm)
  Pidemmät saappaille » Auta minua valitsemaan pituus
  pari parit parit
  • Kengännauhat sopivat täydellisesti postilaatikkoosi
  • Pysyy kiinni koko päivän
  • Ei rispaannu tai rikkoudu
  • Saat uniikin lookin

  Pyöreät vaalean harmaat kengännauhat

  Saappaista on tullut verraton työkalu matkustamiseen pyöreiden vaaleanharmaiden kengännauhojen kanssa, ja nämä nauhat ovat hyvö vaihtoehto missä vain. Tai, anteeksi, etkö yritä saada huomiota? Harmaa sopii heillekin, jotka eivät halua olla huomiotaherättäviä.

  Jep, harmaa on juuri sellainen väri. 

  Se on se viileä usva joka piilottelee mysteerejä. Se on aivan yhtä seksikäs ja vaikuttava kuin se on unohdettavakin. Yhdessä sinisten kenkien kanssa näyttää siltä, kuin kävelisit taivaissa. Niiden pitäminen tummien kenkien kanssa saa vuoret näyttämään aivan mäiltä.

  On myös helppo unohtaa vaaleanharmaan teknologinen elementti. Tietokoneista ja työkaluista selaimiin ja ohjelmistoihin ja kaikkeen muuhuhn, teknologiassa käytetään harmaata, koska se käy kaiken kanssa. Näyttösi voi näyttää kaikki mahdolliset vastaan tulevat värit, aina miellyttävistä kuvista kamaliin kuviin, ja harmaa sopii kaikkiin täydellisesti. 

  Vanhojen kengännauhojesi tuhkasta - jotka haluat polttaa saman tien, kun näet eron laadussa - nousevat vaalean harmaan kengännauhat. Ota ne. Ne ovat sinun.

  Kirjoita arvostelu
  Tuotekoodi: 4M-Round-LightGrey
  Leveys: 0,42 cm
  Yleisesti käytetään saappaiden kanssa
  Valmistettu korkealaatuisesta polyesterista
  Voi venyä 16%
  OEKO-TEX® Sertifioitu