• 1610+ myyty

  Pyöreät tumman harmaat kengännauhat

  3.99 €
  Pituus (cm)
  Pidemmät saappaille » Auta minua valitsemaan pituus
  pari parit parit
  • Kengännauhat sopivat täydellisesti postilaatikkoosi
  • Pysyy kiinni koko päivän
  • Ei rispaannu tai rikkoudu
  • Saat uniikin lookin

  Pyöreät tumman harmaat kengännauhat valjastavat myrskyn

  Tarina pyöreistä tumman harmaista kengännauhoistamme alkaa niiden alkuperäisellä inspiraatiolla: ne on tehty saappaille. Mutta kuten kaikki tarinat, myös nämä kengännauhat inspiroivat sankareiden matkoja jokaisissa kengissä. 

  Oli tumma ja myrskyinen päivä. Kuvittelimme, miltä sadepilvet näyttäisivät kengännauhoina. Toisivatko ne ukkosen mukanaan jokaisella askeleella? Toisivatko ne pitäjilleen salaman energian? Riippuisiko se aina kengän väristä? On vain yksi tapa saada selville.

  Sitä voi korostaa keltaisella, valkoisella ja muilla vaaleilla väreillä, ja nauhat näyttävät kuin viilealtä usvalta. Kuulostaako pelottavalta? Se on täysin päinvastoin, aivan kuin silloin, kun ulkona on 40 astetta lämmintä ja astut kaupan viileyteen. 

  Kirkkaat värit, kuten oranssi ja punainen, saavat aikaan hienon kontrastin, aivan kuin pilvet, jotka avautuvat auringonlaskussa ja paljastavat taivaan upeat värit. Ja ruskeissa ja mustossa kengissä pyöreät tumman harmaat kengännauhat näyttävät sekoittuvan mukaan kuin varjo, joka ei jätä sinua pulaan. 

  Tummimmista ja myrskyisimmistä öistä kirkkaimpiin päiviin, nämä kengännauhat kestävät kaikki tilanteet. Kun sinulla on nauhat, ainoa kysymys on: millainen sinun tarinasi on?

  Kirjoita arvostelu
  Tuotekoodi: 4M-Round-DarkGrey
  Leveys: 0,42 cm
  Yleisesti käytetään saappaiden kanssa
  Valmistettu korkealaatuisesta polyesterista
  Voi venyä 16%
  OEKO-TEX® Sertifioitu