• 560+ myyty

  Pyöreät mustat ja punaiset nauhat

  3.99 €
  Pituus (cm)
  Pidemmät saappaille » Auta minua valitsemaan pituus
  pari parit parit
  • Kengännauhat sopivat täydellisesti postilaatikkoosi
  • Pysyy kiinni koko päivän
  • Ei rispaannu tai rikkoudu
  • Saat uniikin lookin

  Pyöreät mustat ja punaiset kengännauhat ovat sleekit

  Pyöreät mustat ja punaiset kengännauhat ovat se tapa, jolla erotat saappaasi vähemmän kiinnostavasta kenkäparista, mutta olivat sitten kenkäsi millaiset tahansa, nämä nauhat tekevät jaloistasi backflippejä loikkivat komistukset.

  Varoitus: jos laitat nämä nauhat Heelysiin, sinut saatetaan pysäyttyy ylinopeuden takia.

  Kun musta j apunainen yhdistyvät, et koskaan tiedä, mitä tapahtuu. Pelaammeko vain mukavan pelin Checkersiä? Ehkä. Saatamme tosin pelastaa myös universumin varmalta tuholta. Se riippuu päivästä. 

  Tämä väritys on käärmeellä, jota lähelle sinun ei kannata mennä. Jos näet kyykäärmeen, joka näyttää uusilta kengännauhoiltasi, pysy kaukana.

  Ja minkä väristen kenkien silmukoiden näiden nauhojen pitäisi luikerrella läpi? Onko yhtä väriä, joka sopii tämän pelottoman mustan ja punaisen kuvion kanssa? Me tiedämme, että valkoinen ja musta sopisivat. Mustat ja punaiset saappaat? No siinä on vasta taivaassa tehty pari. Joten kuka tietää, ehkä yksikään väri ei sellaisenaan pysty pitämään näitä nauhoja kurissa. Arvaisin, että sinun tulisi olla rohkea kokeillaksesi.

  Tiedämme vain, että pyöreät mustat ja punaiset kengännauhamme tarjoavat intensiivisyyttä, joka sopii omaan intensiivisyyteesi.


  Kirjoita arvostelu
  Tuotekoodi: 4M-Round-Black-Red
  OEKO-TEX® Sertifioitu
  Leveys: 0,42 cm
  Voi venyä 16%
  Valmistettu korkealaatuisesta polyesterista
  Yleisesti käytetään saappaiden kanssa