• Kantakuppi Oikaisemaan Kallistusta

  7.49 €
  Size
  pari parit parit
  • Laatutarkastettu kestävyyden ja virheiden varalta

  Heel Level -kantakuppi on laadukas osapohjallinen, joka auttaa nilkan sisään päin (pronaatio) tai ulos päin (supinaatio) kallistumisessa. Pohjalliset oikaisevat nilkan ja jalan asentoa nostaen kantapäätäsi sisä- tai ulkopuolelta tarpeen mukaan. Nilkan kallistumat johtavat yleensä jalkapohjan ja kantapään kipuihin. Lopulta kipu leviää polviin ja lonkkiin asti. Heel Level -kantakupit auttavat ratkaisemaan tämän ongelman. Mikäli kärsit väärästä jalan asennosta, tämän laadukkaan tuotteen myötä löydät avun eikä sinun tarvitse etsiä pidempään. Heel Level korjaa jalkasi asennon varmistaen, että nilkkasi eivät kallistu kävellessäsi.

  Heel Level -kantakuppeja voit käyttää kaikenlaisissa jalkineissa. Ne vievät vähän tilaa kengissäsi tuoden jaloillesi mukavuudesta tinkimättä. Kantakupit ovat myös erittäin kestävät, ne on valmistettu luonnonmukaisesti värjätystä parkitusta nahasta. Tämä laadukkain ortopedisissä pohjallisissa käytettävä materiaali takaa niiden kestävyyden - pohjalliset tulevat kestämään todennäköisesti kauemmin kuin kenkäsi.

  Parhaat Pohjalliset Päivittäiseen Käyttöön

  Heel Level -kantakuppipohjallisia voit käyttää kaikenlaisissa aktiviteeteissa, niiden käyttöä ei ole rajattu jonkin tietyn urheilun tai muun aktiviteetin suorittamiseen. Kantakupit oikaisevat asentoasi, tämän johdosta sinun tulisi käyttää niitä päivittäin. Väärä asento voi aiheuttaa vakavia ongelmia. Pronaatio ja supinaatio saattavat aiheuttaa luustolihasten vaivoja tai epämuodostumia sekä polvi- ja lonkkakipuja.

  Heel Level -kantakupit on helppo asentaa kenkiisi, sijoita ne kenkiesi takaosaan kantapään alle.

  Lihaskuntoa Parantavat Pohjalliset

  Mikäli jalkasi asento ei ole ihanteellinen, osa jalkateriesi lihaksista ylirasittuu ja vahingoittuu kun taas osa on vajaakäytöllä. Nämä ortopediset pohjalliset auttavat korjaamaan jalkateräsi asentoa ja näin parantaen lihastyöskentelyä. Lihasten parempi toimivuus johtaa taas vuorostaan lihasten vahvistumiseen.

  Lihaksesi vahvistuvat jatkuvasti olettaen, että annat pohjallisten olla paikoillaan kengissäsi. Ortopedisten pohjallisten vahvistamat jalkasi voivat paremmin ja kudosten ja sidekudosten vaivat helpottuvat.


  Kirjoita arvostelu