• Mukavat, Miellyttävät Pohjalliset Korkokenkiin

  8.49 €
  Size
  pari parit parit
  • Laatutarkastettu kestävyyden ja virheiden varalta

  Valinta tyylin ja mukavuuden välillä on menneen talven lumia. Voit saada molemmat. Mutta miten tämä on mahdollista? Kuvittele silikonista valmistettu pohjallinen, joka vaimentaa päkiään kohdistuvaa painetta käyttäessäsi lempikorkkareitasi. Ja koska pohjalliset ovat huomaamattomat, voit käyttää niitä myös sandaaleissa.

  Parhaat Pohjalliset Korkokenkiin

  Super Cushionit ovat paras valinta, kun haluat mukavuutta ja kivuttomuutta käyttäessäsi kaiken tyylisiä korkokenkiä. Ne vaimentavat iskuja sekä päkiässä että kantapäässä, jotka ovat yleensä jalan haavoittuvimmat ja kivuliaimmat kohdat kokrokenkiä käytettäessä. 

  Jalkasi uppoaa pohjalliseen kuin pehmeään tyynyyn, siitä tulee tuotteen nimi Super Cushion - Supertyyny. Super Cushionit estävät jalan luistamisen eteenpäin kengän sisällä, ongelma joka on valitettavan usein totta korkokenkiä tai korokepohjakenkiä käytettäessä. Kun jalkasi luisuu eteenpäin, varpaasi puristuvat kengän kärkeä vasten tai joudut kipristelemään niitä tasapainon säilyttämiseksi. Joko niin tai sitten kantapääsi hankautuu kengän kannan sisäpuolta vastaan. Molemmat vaihtoehdot ovat tuskallisia. Avokärkisten kenkien käyttö ei sekään tuo helpotusta, varpaasi painuvat etuosaan ja tunkevat ulos avoimesta kohdasta aiheuttaen myös tuskaa. 

  Paras vaihtoehto on yhdistää Super Cushionit Heel Gripiimme, mikäli kantapääsi nousee kengästä kävellessäsi. Tämä yhdistelmä hoitaa yleisimmän ongelman kerralla pois päiväjärjestyksestä. 

  Mutta miksi Super Cushionit ovat parhaat pohjalliset korkokenkiin? Myönnettäköön, on olemassa vertailukepoisia tuotteita, se on totta. Mutta: ainutlaatuinen käyttäjille tarjottavien yhdistelmä on avaintekijä. Pohjalliset voi pestä käsin saippuaa käyttäen. Kuivuttuaan ne ovat kuin uudet, kerta kerran jälkeen.

  Pohjalliset on valmistettu silikonista, joka on loistava materiaali korkokenkiä ajatellen. Sen tyynymäinen vaikutus tulee luontaisesta iskun vastaanottokyvystä ja pehmeydestä ja takaa parhaan tuen jalallesi. Materiaalilla on viilentävä vaikutus tehden siitä täydellisen kesäkumppanin, jotta pääset ulkoiluttamaan lempikorkkareitasi. Pohjallinen on huomaamaton ja läpinäkyvä.

  Koska silikoni säilyttää muotonsa ja on pestävissä, pohjallisesi kestävät käytännössä ikuisesti. Ne on helppo asettaa mihin tahansa kenkäpariin, sinun ei tarvitse osata mitään erityistä asennustekniikkaa. Kun pohjalliset ovat paikoillaan, ne pysyvät paikallaan kengissäsi. Käyttömukavuuden lisäämiseksi pohjalliset ovat yhtä kokoa, ei ole väliä mikä kengännumerosi on.

  Tilaa Super Cushionit nyt ja unohda jalkakivut lopullisesti.

  Kirjoita arvostelu