• Pisaranmuotoinen Poikittaisen Jalkaholvin Tukipohjallinen

  6.49 €
  Size
  pari parit parit
  • Laatutarkastettu kestävyyden ja virheiden varalta

  Tämä on täydellinen pohjallinen, mikäli kärsit jalan etuosan ja päkiän kivusta, epämukavuudesta tai väsymyksestä tällä jalan alueella. Mikäli poikittainen jalkaholvisi on väärin suuntautunut, se aiheuttaa kipua ja epämukavuutta. Päkiään kohdistuu suuri paine, sillä painosi kasaantuu kävellessäsi juuri päkiän kohdalle. Tämähän toistuu jatkuvasti.

  Mikäli sinulla on jo kipuja, lepääminen ja tästä toipuminen saattaa olla vaikeaa tai mahdotonta. Pitkän ajan ratkaisu on vahvistaa oikeita lihaksia ja tämä onnistuu kunnon tuella.

  Sopivat Pohjalliset Lattajaloille

  Nämä pohjalliset tukevat jalkaterää kohottamalla päkiän takaista jalkapohjan aluetta. Mikäli sinulla on kipuja tällä alueella, sinulla on todennäköisesti ongelmia poikittaisen jalkaholvin kanssa. Mikäli jalkasi etuosa on erittäin matala tai erityisen leveä, tämä holvi luultavasti puuttuu.

  Pisaranmuotoiset pohjalliset ovat pitkän tähtäimen ratkaisu. Ne helpottavat kipua päkiän alueella tukemalla jalkaterääsi. Kun jalkasi ajan myötä asettuu jälleen oikeaan asentoon, myös heikentyneet lihakset voimistuvat jälleen. Ajan kuluessa ongelma on ratkaistu.

  Pohjalliset ovat pehmeät ja mukavat. Pisaranmuotoiset pohjalliset ovat ainutlaatuinen ja tehokas pehmustetyyny, joka tarjoaa tarvitsemaasi tukea poikittaiselle jalkaholville.

  Paras Pohjallinen Pitkäkestoisen Päkiäkivun Helpotukseen

  Nämä pohjalliset auttavat moneen vaivaan, jopa ehkäisten vaivoja kuten lyhyestä jalkapöydän luusta, metatarsalgiasta, jalkapöydän luiden laskeutumisesta aiheutuviin kipuihin tai muihin jalkapohjan etuosan vaivaan. Metatarsalgia on kipua päkiässäsi tai jalan etuosassa. Nimi muodostuu varpaidesi takana sijaitsevista metatarsaaliluista.

  Mahtuvatko nämä pohjalliset kaikkiin jalkineisiisi? Kyllä. Ne vievät vain vähän tilaa ja pysyvät paikoillaan kengissä itsekiinnittyvän pohjaosan ansiosta. Voit asettaa ne nykyisten pohjallistesi päälle. Näin sinun ei tarvitse poistaa kenkiesi aluperäisiä pohjallisia.

  Nämä pohjalliset on valmistettu kasvivärein värjätystä parkitusta nahasta. Materiaalin lukuisiin hyötyihin lukeutuu mukavuus ja kestävyys. Pohjalliset tulevat kestämään kauemmin kuin kenkäsi kunhan asetat ne paikalleen oikein. Niiden tulee tuntua mukavilta ja vain oikeilta. Mikäli pohjalliset tuntuvat hyviltä, jätä ne paikalleen kenkiisi. Ja mikäli olet tyytyväinen niihin, voit hankkia useamman parin ja laittaa niitä myös muihin kenkiisi.


  Kirjoita arvostelu