• Poikittaiskaarta Tukeva Puolipohjallinen

  10.49 €
  Size
  pari parit parit
  • Laatutarkastettu kestävyyden ja virheiden varalta

  Mikäli tunnet kipua, väsymystä tai epämukavuutta jalkasi etuosassa, löydät ihanteellisen pohjallisen 2G:n valmistamana. Kipu jalan etuosassa aiheutuu usein vääränlaisesta asennosta, joka on jatkunut liian pitkään. Se on oire ongelmasta jalkapohjasi poikittaisessa kaaressa.

  Pohjalliset metatarsalgiaa eli päkiän kiputiloja varten

  Jalan etuosan kipu tuntuu erityisesti päkiässä. Puolipohjallisissamme on pehmuste, joka lievittää kipua ja tukee poikittaista kaarta. Mikäli jalkaholvi on laskeutunut, nämä pohjalliset auttavat nostamaan sitä ja sen takia nämä pohjalliset ovat oiva apu tämän alueen kiputiloihin.

  Suuri osa painosta kohdistuu juuri tähän jalan kohtaan, varsinkin liikuttaessa. Pohjalliset ovat ihanteellinen ratkaisu, kun et halua luopua mukavuudesta. Nämä pohjallisemme ovat kauaskantoinen sijoitus, sillä jalan oikea tuki sekä vähentää kipua että auttaa vahvistamaan lihaksia ehkäisten näin jalkavaivojen aiheuttamia tulevia kipuja.

  Mikäli kipusi ovat jo kovia, tuen puute pahentaa niitä entisestään. Poikkeuksena ovat lyhytaikaisesta kovasta rasituksesta johtuvat väsymystilat.

  Paras Puolipohjallinen Jalan Etuosan Kivun Hoitoon

  Nämä puolipohjalliset auttavat estämään ja helpottavat kipua jalan etuosassa sekä myös plantaarifaskiitin oireita. Pohjalliset auttavat välittömästi kipua lievittäen ja estävät sen pahenemista.

  Kivunlievityksessä on avainasemassa kunnollinen pehmuste. Nämä puolipohjalliset sopivat useimpiin jalkineisiin, sillä ne sijoittuvat kengän etuosaan. Ainoan poikkeuksen muodostavat erittäin tiiviisti varpaiden ympäriltä istuvat kengät, jolloin suosittelemme tutustumaan pienempiin pohjallisiimme, jotka tarjoavat tukea poikittaiselle jalkakaarelle.

  Pohjallisemme on valmistettu korkealaatuisesta luonnonmukaisesti värjätystä parkitusta nahasta, joka takaa materiaalin mukavuuden yhdistettynä kestävyyteen. Pohjallisessa on alimmaisena ylimääräistä pehmustetta tarjoava lateksikerros. Näiden materiaalien myötä pohjalliset kestävät käytännöllisesti katsoen ikuisesti.

  Nämä pohjallisemme on suunniteltu yleiseen käyttöön, ei erityisesti mihinkään tiettyyn urheilulajiin. Pohjallisten tarkoitus on edellä mainittujen kiputilojen lievittäminen.


  Kirjoita arvostelu