• Koko Jalkaa Tukeva Ortopedinen Pohjallinen

  24.49 €
  Size
  Pidemmät saappaille »
  pari parit parit
  • Laatutarkastettu kestävyyden ja virheiden varalta

  Nämä täysmittaiset ortopediset pohjalliset voivat auttaa erilaisiin jalkojen vaivoihin. Ne tukevat pitkittäistä ja poikittaista jalkaholvia, joten jalkapohjasi on hyvin tuettu. Pohjalliset myös pehmentävät koko jalkapohjaan ja varsinkin kantapäähän kohdistuvaa iskua varmistaen näin maksimaalisen mukavuuden. 

  Parhaat Pohjalliset plantaarifaskiitin kanssa käytettäväksi

  Oikea jalkaholvin tuki vähentää varpaista kantapäähän kulkeviin ligamentteihin kohdistuvaa rasitusta. Tuki auttaa myös kantapään kipua tukemalla ja vaimentamalla siihen kohdistuvaa iskua. Tuki auttaa helpottamaan erilaisia kiputiloja ja polttavaa tunnetta jaloissa. Nämä pohjalliset auttavat erilaisissa jalkavaivoissa, kuten esim. Akilleen kantapäässä, lattajaloissa, etujalan kiputiloissa ja monissa muissa.

  Nämä pohjalliset auttavat jalkaasi pysymään oikeassa asennossa. Ne tukevat koko jalkapohjaa, ei vain jalkaholvia. Jalkapohjan tuki auttaa sinua säilyttämään oikean asennon ja ryhdin, jolloin käytät oikeita jalkojesi lihaksia auttaen niitä toimimaan kuten niiden tuleekin sekä voimistaen niitä ajan mittaan.

  Parhaat Pohjalliset jalkaholvin tueksi

  Nämä pohjalliset tarjoavat täydellisen tuen jalkapohjan kaikille holveille, tehden niistä täydellisen kumppanin, oli ongelmasi minkä holvin tuen tarve tahansa. Pohjalliset ovat kevyet ja miellyttävät, soveltuen erinomaisesti jalkavaivoista kärsiville.

  Pohjalliset supinaatiota varten

  Nämä pohjalliset tukevat jalkapöytää sen ulkolaidalta ja näin estävät supinaatiota eli jalkapohjan kallistumista ulkolaidalleen. Pohjalliset on suunniteltu tukemaan koko jalkapohjaa. Ne ovat pehmeät jalkapohjallesi ja helpottavat väsymyksen ja polton tunnetta jaloissasi. Nämä ovat täyspitkät ortopediset pohjalliset, jotka helpottavat erilaisia jalkavaivojasi. Tulet huomaamaan eron.

  Mikäli kärsit kantaluupiikistä ja se on kovin kivulias, suosittelemme sinua tutustumaan Heel Support Plus -pohjallisiimme, sillä niissä on erityinen pehmentävä osa, joka auttaa lievittämään kantaluupiikin aiheuttamaa kipua.

  Pohjalliset sopivat useimpiin kenkiin. Mikäli kenkäsi ovat jo valmiiksi kovin tiiviit, suosittelemme sinua tutustumaan koko jalkaa tukeviin ¾-osapohjallisiimme. Nämä pohjalliset ovat nimensä mukaisesti ¾ mittaiset jättäen varpaillesi tarpeeksi tilaa mutta antaen kunnollisen tuen jalallesi.

  Mikäli joudut seisomaan tai olemaan jalkojesi päällä pitkiä aikoja päivittäin ja kärsit jalkakivuista, tulet suuresti hyötymään näistä pohjallisista. Ne auttavat tehokkaasti ongelmassasi.

  Suosittelemme, että aloitat pohjallisten käytön välittömästi lievittäen jalkojesi vaivoja ja estäen niiden etenemisen. Tietyt vaivat voivat äityä vakaviksi ajan mittaan. Tietyssä pisteessä asiat voivat olla jo liian pitkällä.


  Kirjoita arvostelu