• Jalkaholvea tukevat pohjalliset suorituksesi parantamiseksi

  29.95 €
  Size
  Pidemmät saappaille »
  pari parit parit
  • Laatutarkastettu kestävyyden ja virheiden varalta

  Oletko kyllästynyt jalkojesi väsymiseen ja polttavaan tunteeseen oltuasi vain muutaman tunnin jalkojesi päällä? Nämä jalkaholvin tukipohjalliset poistavat epämukavuudet ja saavat sinut jaksamaan jalkeilla pidempään. Samanaikaisesti ne turvaavat loukkaantumisilta. 

  Parhaat pohjalliset jalkaholvisi tueksi

  Jalkaholven muoto ja asento ovat oleellisen tärkeässä osassa, kun on kyse jalkaholven tuesta. Mikäli jalkaholvisi ei ole sellaisessa asennossa kuin sen pitäisi olla, jalkasi eivät ole ihanteellisessa asennossa, varsinkaan fyysisesti vaativissa tilanteissa. Ajan myötä ongelma vain pahenee. Lihaksesi rasittuvat, kuormittuvat ja voivat venähtää ja anatomiasi voi muuttua. Tämä kaikki voi johtaa luustolihasten ongelmiin. Yleisimpiä jalkaholvin tuen puutteesta johtuvia ongelmia ovat kantaluupiikki, akilesjänteen tulehdukset ja jalkapohjan jännekalvon rappeuma.

  Parhaat pohjalliset juoksuun

  Jalkaholvin tukipohjallisemme, jotka on tarkoitettu fyysisiin huippusuorituksiin, ovat iskuja pehmentävät ja niissä on uskomaton pehmentävä vaikutus. Runsaasti tärähdyksiä ja iskuja aiheuttavat liikuntamuodot, kuten juoksu, voivat johtaa tulehduksiin ja aiheuttaa kipua, mikäli vaimennus ei ole kohdillaan. Nämä pohjalliset ovat loistavat kaikkiin kenkiisi, jotka eivät istu niin hyvin kuin pitäisi, mukaanlukien juoksukengät.

  Jalan väärä asento voi ajan mittaan aiheuttaa kipua polvissasi ja lonkissasi. Mikäli näin on jo käynyt, nämä pohjalliset eivät välttämättä poista kipua, mutta auttavat lieventämään sitä.

  Pohjalliset säärikipuun ja penikkatautiin

  Mikäli kärsit penikkataudista tai jalkapohjan jännekalvon rappeumasta, nämä pohjalliset voivat lievittää kipua juostessasi ja kävellessäsi. Mikäli oireesi ovat vakavia, käy lääkärissä ja katso erityisiä ortopedisiä tuotteitamme. Sopivat pohjalliset vähentävät iskuista aiheutuvaa painetta ja kipua pehmentämällä kantapäähän kohdistuvaa iskua ja tukemalla kantapäätä sopivasti.

  Kuinka saat parhaan mahdollisen hyödyn pohjallisista

  Mikäli haluat parantaa suoritustasi, tulet hyötymään näistä jalkaholvia tukevista pohjallisista suuresti. Mikäli haluat välttyä tulevilta iskujen, liiallisen harjoittelun tai väärän asennon aiheuttamilta rasituksilta, sinun ei tarvitse enää etsiä sopivaa tuotetta. Nämä pohjalliset auttavat vähentämään kaikkea jalkapohjaasi ja kantapäähäsi kohdistuvaa kipua.

  Kenelle jalkaholvia tukevat pohjalliset sopivat parhaiten?

  Useat ihmiset harrastavat iskuja aiheuttavaa liikuntaa satunnaisesti yrittäessään hyvittää laiskottelukausia, joiden aikana liikuntaa ei ole tullut harrastettua. Äkillinen aktiivisuuspiikki saattaa johtaa loukkaantumiseen, varsinkin mikäli jalkineet eivät ole oikeanlaiset. Nämä pohjalliset takaavat tarvittavat jalkaholvin ja kantapään tuen urheilusuorituksesi aikana ja näin ollen oikean ryhdin ja askelluksen ansiosta voit treenata pidempään ja tehokkaammin.

  Pohjallisemme vaimentavat huomattavasti iskuja erityisesti tärähdyksiä aiheuttavissa lajeissa, hyppyjä vaativista lajeista juoksuun. Näin loukkaantumisten vaara vähenee. Ihanteellinen jalkaholvin tuki varmistaa, että ne lihaksesi, joiden on tarkoitus kannatella sinua, pystyvät siihen. Lihaksesi vahvistuvat ajan myötä.

  Kestävät pohjalliset, jotka tukevat jalkapohjaa ja kantapäätä

  Tuotteemme on äärimmäisen laadukas ja tulee kestämään kauemmin kuin lenkkarisi. Voit käyttää pohjallisia juoksun lisäksi patikoidessa, tennistä tai lentopalloa pelatessa, skeitatessa ja missä tahansa lempiurheilussasi. Löydät pohjallisia useassa eri kokoluokassa, valitset vain omaa kengännumeroasi vastaavan ryhmän. Pohjalliset on pestävät ja ne on helppo asettaa kenkiisi. Pohjallisen kantapäätä tukeva osa tulee kenkäsi vastaavaan kohtaan kantaosaa vasten.


  Kirjoita arvostelu