• Heel Support Plus -kantatukipohjallinen

  8.49 €
  Size
  pari parit parit
  • Laatutarkastettu kestävyyden ja virheiden varalta

  2GO:n nahasta valmistettu Heel Support Plus -kantatukipohjallinen sekä nostaa että tukee kantapäitäsi. Nämä pohjalliset auttavat suuresti varsinkin, mikäli kärsit kantaluupiikistä. Pohjalliset on suunniteltu tämän vaivan hoitoon ja ne on helppo sekä asettaa kenkiin että vaihtaa kengistä toisiin. Kantatukipohjalliset auttavat eripituisten jalkojen vaivoissa, mikäli asentosi tai tasapainosi on vääränlainen ja heikko sekä akillesjänteen vaivoissa. Nämä pohjalliset ovat oiva apu kuntoutuksessasi.

  Paras Pohjallinen kantaluupiikin hoitoon

  Heel Support Plus -pohjallisessa on irroitettava osio, jonka alta paljastuu pehmeä tyynyt kantapään kohdalla siinä, missä kantaluupiikki vaivaa. Tämän myötä pohjalliset ovat hyödylliset ja apua tuovat kantaluupiikeistä kärsiville. Kantatuki pehmentää liikkuessasi aiheutuvia, jalkoihin kohdistuvia iskuja ja tärähdyksiä. Kantapään vähäinenkin nosto on yllättävän tehokas, jalkaterän kulman vaihto auttaa siihen, ettei kantapääsi hankaudu kenkäsi kantaosaan. Nämä pohjalliset ovat apu myös eri mittaisiin jalkoihin, saat kantatuen avulla lisättyä lyhyemmän jalan pituutta.

  Pohjalliset akillesjänteen vaivoihin

  Kantapään nosto saa jänteen supistumaan ja näin ollen poistaa sen jännitystä. Kun jalkateräsi on maassa ja nostat varpaitasi, tunnet jalkasi takaosassa epämukavaa ja jopa kivuliasta venytystä, joka säteilee ylös kantapäätäsi pitkin. Tämä johtuu tulehtuneesta jänteestä, joka venyy. Heel Support Plus -kantatuki nostaa kantapäätäsi ja helpottaa kipua. Samalla jalkateräsi maahan painuva kohta vaihtuu, ja asentosi kohenee.

  Huono ryhti ja väärä asento voi aiheuttaa kipuja alaselässä ja jopa skolioosia. Tämä aiheutuu monesti toiselle puolelle kallistuneesta asennosta. Nämä pohjalliset korjaavat ja parantavat epätasaista alustaa, tehden niistä ihanteellisen kumppanin juoksuun, golfaukseen ja muihin epätasaisilla alustoilla harjoitettaviin aktiviteetteihin. Pohjalliset lievittävät kipua ja auttavat vaimentamaan tärähdyksistä johtuvia iskuja.

  Esimerkiksi kävelyn ja juoksun toistuvasti aiheuttamat tärähdykset voivat aiheuttaa kipua vartalon ja selän alemmissa nivelissä ja lihaksissa, varsinkin jos niissä on jo tulehdusta. Pohjalliset auttavat myös painaumista johtuvista ongelmissa kuten esim. jalkapohjien syylissä, jotka muodostuvat paineen kohdistuessa pieneen jalkapohjan alueeseen esim. kantapäässä.


  Kirjoita arvostelu