• Poikittaisen Jalkaholvin Tukipohjallinen

  14.49 €
  Size
  pari parit parit
  • Laatutarkastettu kestävyyden ja virheiden varalta

  Nämä pohjalliset ovat täydelliset silloin, kun haluat eroon jalkateräsi etuosan kivusta ja väsymyksestä. Kipu tällä alueella johtuu väärästä asennosta. Vaivan lääketieteellinen nimi on metatarsalgia, joka viittaa päkiän luihin, metatarsaaliluihin.

  Pohjalliset voivat auttaa myös plantaarifaskiitin vaivoihin eli kun kipu säteilee jalkapohjasi keskiosasta kohti kantapäätäsi. Tämä johtuu plantaarifaskiitti -jännekalvon rasituksesta. Rasituksen voi aiheuttaa jänteen kova kuormitus käyttämällä liiallisissa määrin pehmeäpohjaisia kenkiä tai kenkiä, joissa ei ole jalkaholvin tukea. Lisäsyitä on pitkäaikainen paikallaan seisominen, pitkänmatkan juoksu, painonnousu ja muut jalkavaivat.

  Nämä pohjalliset varmistavat jalkojesi poikittaisholvin tuen unohtamatta ylellistä tunnetta, jonka saat kaikkien muidenkin nahkaisten pohjallisten myötä, joita jalkineiden ja jalkojen hoitotuotteisiin erikoistunut yrityksemme 2GO tarjoaa.

  Parhaat Pohjalliset lattajaloille

  Nämä pohjalliset tukevat jalkaasi heti päkiän takaisesta osasta varmistaen jalkasi poikittaisholvin kohoamisen. Jalkasi voi näyttää lättänältä tai erityisen leveältä, mikäli poikittaisholvi ei ole kunnolla koholla. Termi “lattajalka” viittaa kuitenkin useimmin jalkaan, jonka sisäsyrjän mukaisesti kulkeva pitkittäinen holvi on laskeutunut. Nämä pohjalliset tukevat jalan poikittaista holvia poistaen sen laskeutumisesta tai poissaolosta johtuvaa kipua. Kun kävelet, jalkasi etuosa kannattelee koko painoasi.

  Pohjalliset on valmistettu kasviväreillä värjätystä parkitusta nahasta, joka on erittäin miellyttävä jalalle ja kestävä. Sen lisäksi pohjalliset imevät tehokkaasti kosteutta. Pohjallisesi tulevat kestämään pidempään kuin kenkäsi.

  Loistavat pohjalliset metatarsalgian vaivoihin

  Metatarsalgian vaivoihin tarkoitettujen pohjallisten tulee tukea poikittaisjalkaholviasi ja varmistaa jalkojesi oikean asennon. Jalkapohjaan tulisi kohdistua tuki taaempaan osaan, kuin mitä ihmiset yleisesti luulevat. Nämä pohjalliset tukevat jalkapohjaasi heti päkiän takana luoden holvin sen sijaan, että tuki olisi alueella, johon painosi suoraan kohdistuu.

  Pohjalliset ovat pehmeät ja niissä on integroitu tyyny, joka antaa tarvitsemaasi poikittaisholvin tukea. Ne mahtuvat lähestulkoon kaikkiin jalkineisiin. Mikäli kenkäsi ovat erittäin tiukat, suosittelemme sinua tutustumaan muihin pienempiin pohjallismalleihimme. Nämä pohjalliset tukevat poikittaisholvia viemättä kuitenkaan paljoakaan tilaa kengistäsi.

  Lisäksi pohjalliset on erittäin helppo asettaa kenkiisi. Laita ne vain paikoilleen ja varmista, että pohjallisen kantapään kohta on kunnolla kengän takaosassa mukautuen kengän kantaosaan.


  Kirjoita arvostelu