• T-muotoinen Poikittaisen Jalkaholvin Tukipohjallinen

  6.49 €
  Size
  pari parit parit
  • Laatutarkastettu kestävyyden ja virheiden varalta

  Nämä pohjalliset ovat tehokas apu jalkakivun helpotukseen. Ne auttavat jalkaterän etuosan asettumista oikeaan asentoon ja näin välttämään lihasten kuormitusta. 2GO:n suunnittelemat pohjalliset helpottavat lihasten väsymystä siirtäen painon oikeiden lihasten kannatettavaksi. Ne tuovat vakautta ja tasapainoa varmistaen samalla kunnon tuen poikittaiselle jalkaholville.

  Metatarsalgiasta eli päkiäkivusta kärsivät tulevat löytämään tästä tuotteesta luotettavan ja pitkäikäisen ratkaisun ongelmaansa ja vaivansa hoitoon.

  Ortopediset pohjalliset lattajaloille

  Pohjallisemme tukevat jalkaterääsi kohottamalla kevyesti päkiän takaista aluetta ja luoden näin poikittaisholvin, joka sinulta todennäköisesti puuttuu, mikäli kärsit lattajaloista. Kävellessä huonosta ryhdistä ja jalkaterien asennosta aiheutuvat paine kohdistuu epätasaisesti lihaksille ja jättää osan lihaksista käyttämättä, toisin kuin jos poikittaisholvi on kunossa. Ortopediset pohjalliset tasaavat tätä epätasapainoa, vähentäen ylirasittuineisiin lihaksiin kohdistuvaa painetta ja siirtäen sitä alikäytöllä olleiden lihasten kannatettavaksi.

  Pohjalliset, jotka Palauttavat Luontaisen Jalkaholvisi

  Nämä pohjalliset auttavat luontaisen jalkaholvin kaaren muodostumista (varsinkin poikittaisen jalkaholvin) oikean tuen avulla. Tämä lievittää kipua nopeasti , sillä asentosi ja ryhtisi palautuu oikeaksi. Myös tulevat ongelmat eliminoituvat, koska oikeat lihakset voimistuvat jälleen tarpeeksi.

  Poikittaisen jalkaholvin epämuodostuma saattaa johtaa vaivaisenluihin, jolloin isovarpaasi kääntyy kohti muita varpaita. Tämä vaikeuttaa kävelyä, jolloin jopa lyhyiden matkojen kävely on kivuliasta. Varpaat voivat myös ärtyä hangatessaan toisiaan vasten aiheuttaen tulehduksia.

  Pohjalliset on valmistettu kasvivärjätystä parkitusta nahasta. Ne vähentävät kosteutta kengissäsi, tarjoavat mukavuutta jaloillesi ja ovat erittäin kestävät. Tulet nauttimaan pohjallisistasi pitkän aikaa.


  Kirjoita arvostelu