• Huopapohjalliset

  4.99 €
  Size
  pari parit parit
  • Laatutarkastettu kestävyyden ja virheiden varalta

  Huopa on ylivoimainen eriste, se pitää kylmän ilman loitolla ja säilyttää lämpimän ilman. Huopapohjallisia käytetään lähinnä kylmällä ilmalla kenkien eristämiseen. Ne pitävät jalkasi lämpiminä, sillä huopa kuivuu nopeasti ja on hyvin imukykyinen. Pohjalliset kestävät kauan, kunhan et pese niitä.

  2GO on tanskalainen kenkienhoitotuotteisiin erikoistunut merkki. Huopapohjalliset ovat erityisen paksut, erittäin hygieeniset, lämpimät ja äärimmäisen mukavat. Kivuliaan, väsyneet jalat ovat vain muisto menneisyydestä. Tämän lisäksi pohjalliset vähentävät koko jalkapohjan alueen painetta, eliminoivat hajua ja estävät hikoilua kosteutta imevän ominaisuutensa ansiosta.

  Lämpimät Pohjalliset Metsästyssaappaisiin

  Voit käyttää näitä huopapohjallisiamme missä tahansa ulkoilujalkineissasi, mukaanlukien metsästys- ja muunlaiset saappaat. Ne ovat vankat ja vahvat, pitävät ja luotettavat. Kuka ikinä onkaan kaivannut pohjallisia, jotka pitäisivät jalat kuivina ja lämpiminä, tulee rakastumaan näihin. Pohjalliset on valmistettu korkealaatuisesta villahuovasta, parhaasta kuivuuden ja lämmön takaavasta materiaalista. Pohjalliset ovat täydellinen valinta kylmissä ja märissä olosuhteissa harjoitettaviin ulkoilma-aktiviteetteihin.

  Voit leikata huopapohjallisemme itsellesi sopivaan kokoon. Pohjallisen näkyvä osa on väriltään ylellisen hiilenharmaa.

  Pohjalliset on helppo asentaa kenkiisi. Leikkaa ne saksilla sopivan kokoisiksi seuraten kääntöpuolen valmiiksi merkattuja viivoja pitkin ja laita pohjalliset kenkiisi. Tämän jälkeen olet valmis nauttimaan niiden suomasta lämmöstä ja mukavuudesta.

  Huopapohjalliset antavat myös lisätukea, jonka huomaat työskenneltyäsi rankan päivän kylmässä ulkoilmassa. Pohjalliset antavat jaloillesi sanoinkuvaamattoman mukavuuden tunteen tukemalla jalkaholveasi tarkoin lisäpehmusteella, sallien jalkapohjan uppoamisen pohjalliseen muovaten sitä juuri sinun jalkaasi sopivaksi.

  Kokeile huopapohjallisiamme - vannomme sinun jäävän koukkuun! Sen jälkeen ihmettelet vain, miten tulit toimeen ulkoilmaelämässä ilman näitä pohjallisia.


  Kirjoita arvostelu