• Villafleecepohjalliset

  6.49 €
  Size
  pari parit parit
  • Laatutarkastettu kestävyyden ja virheiden varalta

  Jalkineiden hoitotuotteisiin erikoistunut merkkimme ylpeänä esittää yhden suosituista tuotteistamme - supermukavat villafleecepohjalliset, joissa on pehmentävä vaikutus. Vaikka lampaanvilla onkin sangen lämmin materiaali, ei fleeceä tule aliarvioida, huomioonottaen varsinkin, kuinka ohutta se on.

  Fleece on myös kestävämpää kuin villa. Villafleecepohjalliset on rei´itetty ja täten hajua ja kosteutta vähentävät. Pohjalliset poistavat hajua ja hikeä, koska ne sisältävät aktiivihiiltä. Pohjalliset pysyvät paikoillaan pohjassa olevan lateksikiinnityksen ja pehmeän päälliskerroksensa avulla.

  Lämpimät pohjalliset saappaisiisi

  Etsitkö pohjallisia, jotka ovat hajuttomat ja kosteutta torjuvat, tarjoten erityistä lämpöä jaloillesi? Etsintäsi on ohi, vastaus on lämpimät saapaspohjallisemme. Villafleecepohjallisemme pitävät jalkasi lämpiminä viemättä kuitenkaan liikaa tilaa kengissäsi. Moderni teknologia yhdistettynä ensiluokkaiseen fleecemateriaaliin ja aktiivihiileen takaa uskomattoman miellyttävän lämpötilan säätelyn ja lämpimät olot jaloillesi.

  Villafleecen suoma lämmöntuotanto on ollut tunnettu tosiasia jo pitkään. Toisen maailmansodan aikana sotilailla oli käytössä villafleecetakkeja pitäen heidät lämpiminä haastavissakin pakkasoloissa. Villafleece auttaa kehoa säilyttämään lämmön luontaisella tavalla kaikkein kiperimmissäkin talviolosuhteissa. Villafleecepohjallisemme on myös käytännöllinen lahja ystävällesi tai rakkaimmallesi, he tulevat arvostamaan tätä lahjaa ja käyttämään sitä vuosien ajan.

  Villafleece on sangen kestävä materiaali. Tieteelliset tulokset osoittavat, että se on ainoa luonnonmateriaali, joka säilyttää muotonsa ilman repeämiä ja murtumia - jopa tuhansien käyttökertojen jälkeen.

  Pohjallisten lisähyöty on, että ne käyvät kaikkiin kenkiisi. Voit leikata ne sopivan kokoisiksi. Muista vain, että näitä pohjallisia ei tule pestä. Leikkaa pohjalliset sopivan kokoisiksi kääntöpuolen viivoja seuraten, laita ne kenkiisi ja nauti niiden tuomasta lämmöstä ja mukavuudesta kylmissä oloissa.Pohjalliset toimivat erilaisissa aktiviteeteissa, urheilussa, harrastuksissa, työssä - pitäen jalkasi lämpiminä ja kuivina.

  Sinun ei tarvitse altistaa jalkojasi vielä yhden kylmän talven armoille - tilaa nyt!


  Kirjoita arvostelu