• Heel Lift And Support -kantatuki

  7.49 €
  Size
  pari parit parit
  • Laatutarkastettu kestävyyden ja virheiden varalta

  Heel Support -kantatukipohjalliset on innovatiivinen, laadukas tuote, joka on suunniteltu henkilöille, joiden jalat ovat eri pituiset joko syntymästä asti tai lääketieteellisten toimenpiteiden seurauksena. Pohjalliset helpottavat kipua kannassa ja auttavat myös, mikäli kantapääsi hankautuvat kenkiisi. Kuten nimikin kertoo, pohjalliset nostavat kantapäätä, jolloin hankaukselta vältytään.

  Heel Support -pohjalliset auttavat myös  akillesjänteen kivuista tai plantaarifaskiitista kärsiviä. Nämä vaivat voivat aiheuttaa myös polvi-, lonkka- ja selkäkipuja johtuen jalkaterän väärästä asennosta.

  Nämä pohjalliset saattavat auttaa myös kantaluupiikistä kärsiviä, vaikka tähän vaivaan suosittelemmekin mieluummin käytettäväksi Heel Support Plus -pohjallisia, jotka on suunniteltu juurikin kantaluupiikistä kärsiville. Ne vaimentavat kantapäähän kohdistuvia iskuja pehmentäen niitä.

  Parhaat Pohjalliset kantapääkipuun

  Mikäli kärsit tai olet joskus kärsinyt akillesjänteen tulehduksesta, tulet hyötymään näistä pohjallisista. Samoin niistä on apua, jos etsit tuotetta, jolla saisit nostettua kantapäätäsi ylöspäin kipua helpottaaksesi.

  Kantapään nosto lyhentää jännettä poistaen näin sen jännitystä. Tämän ymmärtää helposti. Kun jalkateräsi on maassa ja nostat jalkateräsi etuosaa, tunnet kantapääsi jänteessä epämukavan venytyksen. Tämä on haluamamme vastakohta. Nostaessasi kantapäätä jalkateräsi kosketuskohta maahan muuttuu ja liikkuessa kantapäähäsi kohdistuva tärähdys pehmenee.

  Paras Pohjallinen erimittaisille jaloille

  Ratkaisu ärsyttävään kantapään hankaamiseen kengänkantaa vasten on yksinkertainen. Kantapääsi tarvitsee oikeanlaista nostoa. Jalkateräsi kulma muuttuu ja näin ollen myös se kohta, johon kenkä ottaa kävellessäsi kiinni. Mikäli jalkasi ovat eripituiset, voit tätä kantatukipohjallista käyttämällä tasoittaa jalkojesi pituuseroa.

  Pohjalliset sopivat kaikkiin jalkineisiin. Aseta kantatuki kenkäsi takaosaan. Ne on valmistettu luonnonmukaisesti värjätystä parkitusta nahasta, joka on erittäin kestävä materiaali. Se pehmentää jalkoihisi kohdistuvia tärähdyksiä keräten samalla kosteutta ja hikeä. Nahka on paras materiaali ortopedisiin pohjallisiin.


  Kirjoita arvostelu