• Jalan Holvikaaren Tukipohjallinen - Arch Support

  9.99 €
  Size
  pari parit parit
  • Laatutarkastettu kestävyyden ja virheiden varalta

  Tämä holvikaaren tukipohjallinen tukee jalkasi pitkittäiskaarta minimoiden ja estäen kantapääkipuja vähentäen painetta varpaiden ja kantapään välillä. Pohjalliset ovat huomaamattomat ja tukevat tehokkaasti jalkateräsi tärkeintä holvea. Sen lisäksi ne eivät juurikaan vie tilaa kengissäsi.

  Pohjalliset ylipronaation hoitoon

  Jalkaholvin tuki estää sen sisäänpäin kallistumisen eli ylipronaation. Jalkaholvin oikea tuki helpottaa jalkojen kuumotusta samoin kuin kipua ja epämukavaa tunnetta. Tuet helpottavat painon tasaista jakautumista ja auttavat jalan asettumista oikeaan asentoon niin, että luusto ja lihakset pysyvät optimaalisessa kunnossa.

  Pohjalliset ovat tehokas apu lattajalan eli laskeutuneen jalkaholvin hoitoon tai mikäli jalkasi ovat kroonisesti väsyneet. Ne estävät tilanteen pahenemista. Lisäksi pohjalliset on erittäin helppo sijoittaa mihin tahansa jalkineisiisi. Ne pysyvät kengänpohjassa hyvin paikoillaan. Pohjallisten päälliosa on tehty miellyttävästä ja hyvännäköisestä  kasvivärjätystä parkitusta nahasta.

  Parhaat pohjalliset holvikaaren tukea varten

  Nämä pohjalliset ovat täydelliset antamaan tukea jalan holvikaarelle, ja ne sopivat plantaarifaskiitista kärsiville tai henkilöille, jotka kokevat kipua kantapään tai jalkaholvin alueella. Pohjalliset lievittävät jalkeille noustessa koettavaa kipua samoin kuin kipua, joka aiheutuu pitkään paikallaan olon, esim. työpöydän ääressä istumisen jälkeen liikkeelle lähtiessä.

  Nämä pohjalliset sopivat kaikille, jotka haluavat pikaista helpotusta kipuun sekä myös pitkän tähtäimen ratkaisun ongelmaan. Arch Support -tukipohjallinen lievittää ja keventää ylirasittuneita lihaksia ja auttaa niiden normaalia toimintaa vahvistaen niitä ajan mittaan. Vaikka pohjalliset toimivat parhaiten matalissa kengissä, joissa on vähän tai ei lainkaan jalkaholvin tukea, voit käyttää niitä missä tahansa jalkineissa. Mikäli kenkäsi ovat matalat keskiosastaan, saat pohjallisista suuren avun.

  Pohjalliset on valmistettu parkitusta nahasta, joka on värjätty kasviperäisillä väreillä. Tämä varmistaa ylivoimaisen mukavuuden jaloillesi keräten samalla kosteutta. Kunhan et poista pohjallisiasi pesua varten, ne tulevat kestämään todennäköisesti kauemmin kuin kenkäsi. Pohjallisten on tarkoitus pysyä kengissäsi, ne eivät kestä pesua.

  Näitä pohjallisia ei ole tarkoitettu mihinkään tiettyyn aktiviteettiin, voit käyttää niitä milloin vain. Pohjalliset on suunniteltu muokkaamaan jalkaholviasi estäen kipua ja erilaisia vaivoja.

  Aseta Arch Support -pohjalliset kenkiisi kuitenkaan vielä poistamatta itsekiinnittyvän pohjan suojausta. Kun olet kokeillut kenkiäsi seisten ja pohjalliset tuntuvat hyviltä ja paikallaan olevilta, voit poistaa kiinnityksen suojan ja asettaa pohjalliset paikoilleen. Kenkäsi ovat valmiina käyttöön tarjoten tuen antaman täyden hyödyn.


  Kirjoita arvostelu