• Tukea antava geelikantakuppi

  14.99 €
  Size
  pari parit parit
  • Laatutarkastettu kestävyyden ja virheiden varalta

  Jalassasi on monimutkainen anatominen rakenne, joka muodostuu yli 50 lihaksesta ja sidoksesta, 30 jänteestä, 33 nivelestä ja 26 luusta. Juoksu, kävely tai kovalla alustalla pitkään seisominen aiheuttaa rasitusta ja voi vahingoittaa näitä osia, varsinkin kantapään alueella. Kantaluupiikin ollessa yksi yleisimmistä vaivoista niitä on useita muitakin, osteofyytti, huonosta asennosta aiheutuva paine, jännetulehdus ja monia muita vakavampia, kuten hermopinne tai nivelreuma.

  Mikäli kärsit jonkin mainitun seikan aiheuttamaa kipua kantapäässäsi, sinun tulee helpottaa kipuasi. Toivot, että joku olisi kertonut sinulle, että olisit voinut hankkia kantapään suojia estääksesi ongelman syntymisen. Mikäli vaiva ei ole päässyt vielä kovin pahaksi ja kärsit ainoastaan lievästä kivusta, voi olla, että ehdit hoitaa ongelmaasi ennen sen pahenemista.

  Pohjalliset, jotka auttavat kantaluupiikin kanssa 

  Nämä pohjalliset ovat loistava valinta, niiden avulla kantapäälläsi on mukavampi olla. Ne tukevat kantaluun ympärillä olevia jänteitä ja siteitä tuottaen miellyttävän pehmustetun tunteen jalallesi. Geelikantakuppimme ei kulu, materiaali säilyttää muotonsa ja takaa kannallesi jatkuvan oikean asennon huolimatta rasituksen kestosta.

  Pohjallisemme soveltuvat kaikille kantakivuista kärsiville, myös kantaluupiikin vaivaamille. Mikäli kärsit vakavammasta kivusta, katso myös ortopedisten tuotteiden kategoriamme.

  Miksi geelikantakuppi on niin tehokas jalkakipua vastaan?  

  Silikonigeeli jakaa paineen tasaisemmin koko kannan alueelle lievittäen näin muutoin vain yhteen kohtaan kohdistuvaa painetta. Tämän tuen avulla kantasi on aina oikeassa asennossa. Tuki sopii kaikkiin kenkiisi. Käytetty silikoni takaa täydellisen iskunvaimennuksen ja ehkäisee tulevia vammoja. Se säilyttää muotonsa ollen näin kannattava sijoitus.

  Kantatuen saat kahdessa kokoryhmässä, joista voit valita itsellesi sopivan: 36-40 tai 40-46. Tulet hyötymään tuesta vuosikausien ajan. Huomaamattoman tuen hoito on helppoa, voit pestä sen. Näkyvä osa on läpikuultavaa materiaalia ja siinä on vihreä merkki osoittaen kantapään kohdan. Näin saat suojan helposti asennettua.


  Kirjoita arvostelu