• Sport Plus -pohjallinen

  14.95 €
  Size
  pari parit parit
  • Laatutarkastettu kestävyyden ja virheiden varalta

  Sport Plus on pohjallinen, joka auttaa sinua parantamaan tuloksiasi ja suojaa sinua urheiluvammoilta. Parhaimman suorituksesi kannalta jalkasi oikeanlainen tuki on elintärkeää. Viallinen asento urheillessa on yleisempää kuin luuletkaan ja on suurin syy kipuun ja loukkaantumisiin.

  Paras pohjallinen juoksuun

  Juoksu tekee yleisesti ottaen hyvää. Kuitenkin, jos askellus tai asento on viallinen, se voi pahimillaan johtaa vaaralliseen loukkaantumiseen ja on miedommillaankin epämiellyttävää. Lihaksesi heikentyvät, kun niihin kohdistuu liian suuri paine. Saatat havaita ongelmia nivelissä, luissa tai jänteissä niiden joutuessa koetukselle lihasten sijaan. Ensimmäisinä oireina saatat tuntea aristusta ja pikaista väsymystä. Pitkällä tähtäimellä saatat kärsiä jatkuvasta kivusta ja loukkaantumisista tai vammoista. Sinun tulee tehdä nyt oikeita, helpottavia päätöksiä. 

  Sport Plus -pohjallinen tarjoaa ylivoimaista vaimennusta jalallesi tukien sitä samalla ihanteellisesti. Kun toistuvan rasituksen vaikutus vähenee, voit jatkaa urheilusuoritustasi pidempään vähentäen merkittävästi loukkaantumisen riskiä.

  Paras pohjallinen vaellukseen

  Nämä pohjalliset on suunniteltu jokapäiväiseen aktiivikäyttöön ja ovat kevyet ja anatomisesti muotoillut auttaen jalkaasi pysymään paikallaan. Ne soveltuvat käyttöön useimmissa urheilulajeissa, vaelluksessa ja myös muussa vapaa-ajan käytössä. Ne parantavat suoritustasi ja vähentävät väsymystä ja kipua.

  Kova isku kantapäähän aiheuttaa kipua ja lisää tulevan loukkaantumisen riskiä. Pohjalliset ovat myös hyviä pehmentämään iskua ja minimoimaan jalkapohjaan ja kantaan kohdistuvia tärähdyksiä. Pohjallinen varmistaa oikeanlaisen ryhdin, jolloin rasitus ja kehitys kohdistuu niihin lihaksiin, joita haluatkin harjoittaa.     

  Lähes kaikkeen soveltuva pohjallinen

  Nämä pohjalliset käyvät lähes jokaiseen urheilujalkineeseen, vaelluskenkään ja muuhun jalkineeseen. Ne takaavat optimaalisen suorituksen. Pohjalliset ovat pestävät ja löydät kokovalikoimastamme itsellesi sopivimman. Pohjallisen pääliosa on sininen. Sijoittaessasi pohjallista kenkääsi varmista, että kantapääosa on kunnolla tuettu kengän vastaavaan osaan.


  Nämä pohjalliset sopivat kaikille fyysisiä aktiviteettejä harrastaville. Mikäli kärsit jalkapohjan kalvojänteen rappeutumasta, kantaluupiikistä tai kantapään kiputiloista, sinun kannattaa katsoa ortopedisten tuotteidemme kategoriasta sopivampi vaihtoehto.

            

  Kirjoita arvostelu