• Jokapäiväinen pohjallinen, mukavuutta ja suorituksen parantamista

  17.99 €
  Size
  pari parit parit
  • Laatutarkastettu kestävyyden ja virheiden varalta

  Käveletkö tai joudutko olemaan jalkojesi päällä paljon päivittäin? Nämä pohjalliset tarjoavat ylivertaista mukavuutta varmistaen samalla, etteivät jalkasi kärsi väsymisestä tai kivuista. Ne  vievät kengissäsi vain vähän tilaa, pohjallisen koko on vain ¾ kengän pituudesta. Kuitenkin ne kattavat kaikki oleelliset painepisteet jalkapohjassasi ja voit käyttää niitä kaikissa kengissäsi.

  Mikäli olet aktiivinen liikkuja, mutta et kärsi mistään erityisistä kivuista, ovat nämä pohjalliset oiva vaihtoehto jalkineisiisi. Jalkaholvin tuen lisäksi pohjalliset suovat joustoa ja pehmeyttä. Niiden päällimmäinen osa on bambua, joka imee hikeä ja poistaa muita kosteudenaiheuttajia.

  Vaihtoehto Schollin klassikolle, hieman vanhentuneelle “Tri-comfort” -pohjalliselle

  Nämä pohjallisemme on hyvä vaihtoehto Schollin Tri-comfort -pohjalliselle. Se on oiva valinta sinulle, kun tarvitset luotettavaa jalkojenhoitotuotetta. Mikäli olet jalkojesi päällä koko päivän ja etsit mahdollisimman mukavaa oloa ja jaksamista jaloillesi, välttääksesi väsyneitä ja kipeitä jalkoja, löydät avun tästä tuotteesta. Jokapäiväinen pohjallisemme on mukava, jaksamistasi tukeva sekä myös hajuton. Sinulla ei tarvitse olla erityistä tarvetta tai vaivaa hyötyäksesi tämän pohjallisen käytöstä.

  Pohjallinen on suunniteltu vaimentamaan kantapäähän kohdistuvia iskuja, tukemaan jalkaholvea ja samanaikaisesti suomaan maksimaalisen mukavuuden koko jalkaasi. Pohjallisen useat kerrokset mahdollistavat tämän.

  Paras monikäyttöinen pohjallinen

  Tämä on oikea valinta, kun etsit monikäyttöistä pohjallista. Pohjallista löytyy kahdessa koossa, 36-40 ja 41-45. Pohjallinen on helppo asettaa kenkään, laitat sen vain kenkään asettaen kantaosan tiiviisti kengän vastaavaan kohtaan. Tässä et voi mennä vikaan. Pohjallinen toimii taatusti. Tiedämme, miten ärsyttävää on yrittää käyttää epä-ergonomisia pohjallisia, joita et saa laitettua kenkääsi ilman pientä taistelua.

  Koska pohjallisemme on paras monikäyttöinen vaihtoehto normikäyttöön, tietysti se käy kaikenlaisiin kenkiin. Koska pohjallinen ei ylety kärkiosassa aivan kenkään kiinni, mahtuu se myös tiiviimpiin kenkiin.

  Paras materiaaliyhdistelmä

  Päällisen bambukerrosta lukuunottamatta pohjallinen koostuu lateksi- ja vaahtomuovikerroksista. Pääasiallinen materiaali on vaahtomuovi. joka on kevyt ja mukava jokapäiväisessä käytössä. Mikäli olet aktiiviharrastaja tai sinulla on luustolihasten vaivoja,  tiettyä vaivaa tukemaan suunniteltu tuotteemme saattaa soveltua sinulle paremmin.  Kirjoita arvostelu