• Geelipohjallinen - Ohut

  19.99 €
  Size
  pari parit parit
  • Laatutarkastettu kestävyyden ja virheiden varalta

  Ohuet geelipohjallisemme ovat oiva vaihtoehto silloin, kun joudut olemaan paljon seisaallasi. Ne pehmentävät iskua ja tarjoavat pehmeän vaimennuksen kovapohjaisiin kenkiin. Pohjalliset myös vähentävät jalkakipua ja helpottavat kuumottavia ja väsyneitä jalkoja. Ne ovat ohuet mutta samalla vankat ja vakaat tarjoten kevyttä ja kohtalaista tukea. Pohjalliset eivät vie paljoa tilaa kengässä, joten sinun ei tarvitse ostaa suurempia kenkiä kuten joidenkin toisten pohjallisten kanssa. Tämän johdosta voimme sanoa meidän pohjallisemme olevan todellakin parempia kuin kilpailijansa. 

  Miksi ohuet geelipohjalliset ovat paras ratkaisu työkäyttöön?

  Voit käyttää näitä pohjallisia arkikäytön kengissäsi yhtä hyvin kuin työkengissäsi. Voit pestä pohjalliset käsin. Saat pohjallisesta taatusti sopivan kokoisen, sillä voit leikata sen oikeankokoiseksi. Kuitenkin pääsyy on erinomainen pehmennys, iskunvaimennus ja tuki.

  Mikäli työkenkiisi ei mahdu paksu pohjallinen, mutta tarvitset niiden hyväätekeviä ominaisuuksia, on Ohut Geelipehmuste sinulle sopiva ratkaisu. Mikäli olet työssäsi paljon jaloillasi tai joudut kävelemään paljon, mutta kenkäsi tuntuvat kovilta ja epämukavilta, suosittelemme sinua kokeilemaan näitä ohuita pohjallisiamme. Jalkojenhoitotuotteiden erikoisasiantuntijana me 2GO:lla suosittelemme silikonigeelin käyttöä. Se on paras materiaali, kun tarvitset vähän tilaa vievän, iskuja vaimentavan pohjallisen. Yhdistettynä mukautuvaan muotoon pohjallinen takaa jaloillesi jatkuvan tuen.

  Kestävin geelipohjallinen

  Silikonigeelipohjallisemme säilyttävät muotonsa ja tämä takaa pitkän käyttöiän suoden näin pitkäaikaisen hyvää tekevän vaikutuksen jaloillesi. Pohjalliset tulevat todennäköisesti kestämään kauemmin kuin työkenkäsi! Pohjalliset soveltuvat erinomaisesti työkäyttöön, mutta myös pitkiin kävelyretkiin ja muihin jokapäiväisiin aktiviteetteihin. Pohjallisia ei ole tarkoitettu minkään tietyn vaivan hoitoon, mutta ne ovat paras vaihtoehto jokapäiväiseen käyttöön.

  Silikonigeelipohjallisiamme saat kahdessa eri kokoluokassa: 37-42 ja 42-46. Saat pohjallisen asetettua helposti mihin tahansa kenkääsi, valitse vain sopiva kokoluokka.


  Kirjoita arvostelu