• Memory-vaahtomuovipohjalliset

  14.95 €
  Size
  Pidemmät saappaille »
  pari parit parit
  • Laatutarkastettu kestävyyden ja virheiden varalta

  Me kaikki tiedämme kuinka pehmeään memory-vaahtomuovi on. Sitä voidaan muotoilla mihin tahansa muotoon, näin ollen se on loistava materiaali pehmeisiin ja terapeuttisiin pohjallisiin. Se muotoutuu jalkojesi mukaan varmistaen mukavan, miellyttävän tunteen jaloillesi aina, kun laitat kengät jalkaasi.

  Memory-vaahtomuovi helpottaa painetta ja lievittää kipua uskomattomalla tavalla. Se ehkäisee jalkojen väsymistä tehden siitä ihanteellisen valinnan heille, jotka joutuvat olemaan jalkojensa päällä pitkiä aikoja.

  Memory-vaahtomuovipohjalliset tarjoavat ensiluokkaista mukavuutta

  Memory-vaahtomuovipohjalliset lievittävät kipua kantapäässä, jalkaholvissa ja jalkapohjan jännekalvossa. Tämä onnistuu, sillä ne ovat pehmeät ja muotoutuvat sinun ainutlaatuisiin jalkoihisi. Pohjalliset suovat ennennäkemätöntä mukavuutta, jonka pehmeydelle ei löydy vertaa. Tämä on tunne, jota ei voi sanoin kuvata, sinun tulee kokea se itse.

  Memory-vaahtomuovipohjalliset voivat helpottaa myös kovettumien, kantaluupiikkien ja hermopinteiden aiheuttamia kipuja. Pohjalliset lievittävät painetta jalkapohjan kaikilla kivuliailla alueilla. Mikäli kipusi on runsasta, katso ortopedisten pohjallistemme valikoimaa.

  Memory-vaahtomuovipohjallisemme jakavat painoa tasaisesti jalkapohjalle ja helpottaa painetta päkiässä. Ne estävät jalan luisumista, tarjoavat riittävän jalkaholvin tuen ja vaimentavat kantapäähän kohdistuvaa iskua. Ne ovat myös kevyet.

  Miellyttävimmät pohjalliset ikinä

  Mikäli arvostat tyyliä ja mukavuutta, nämä ovat juuri oikeat pohjalliset sinulle. Ne muotoutuvat yksilöllisesti jalkapohjasi mukaan ja antavat jalallesi pehmeän ja sopivan tiukan tunteen. Memory-vaahtomuovipohjalliset auttavat parantamaan ryhtiäsi ja ne ehkäisevät luustolihasten oireita. Huono ryhti aiheutuu suurelta osin selkä- tai polvikivuista. Kipu puolestaan on ensimmäinen merkki siitä, että jotain on vialla. Memory-vaahtomuovipohjalliset on todella oiva sijoitus oman terveytesi puolesta.

  Mikäli ongelmanasi on hikoilevat jalat, suosittelemme “Refresh” -puuhiilipusseja käytettäväksi näiden pohjallisten keralla. Ne poistavat kosteutta ja pitävät kenkäsi raikkaina silloin, kun et käytä niitä.

  Nämä pohjalliset soveltuvat parhaiten käytettäväksi silloin, kun olet pitkään jaloillasi joko paikoillasi tai liikkuen. Tällöin erityisesti jalkasi väsyvät ja rasittuvat. Voit Käyttää näitä pohjallisia myös juostessa, mutta mikäli maratonit ovat lähellä sydäntäsi, suosittelemme siihen käyttöön muita, erityisesti urheilukäyttöön tarkoitettuja pohjallsiamme.

  Memory-vaahtomuovipohjallisiamme saat koossa 36-47. Koko, jonka valitset, käy myös seuraavaan kengänkokoon.


  Kirjoita arvostelu