• Nahkainen Puolipohjallinen Korkokenkiin

  9.49 €
  Size
  Pidemmät saappaille »
  pari parit parit
  • Laatutarkastettu kestävyyden ja virheiden varalta

  2GOn nahkaiset puolipohjalliset on suunniteltu käytettäväksi erityisesti korkokenkien kanssa. Ne soveltuvat kaikkiin korkeakorkoisiin kenkiin: buutseihin, saapikkaisiin, sandaaleihin ja muihin. Ne tarjoavat ylivertaista mukavuutta ja pehmennystä päkiään, paikkaan, jossa kivun tunne on yleistä. Nämä pohjalliset ehkäisevät kipua tehokkaasti. Pohjalliset voivat ansaitusti ylpeillä ylellisellä ilmeellään sekä tuntemuksella, johon olet taatusti tyytyväinen. Ne on tehty kasvivärjätystä nahasta, joka takaa jaloillesi mukavan, kuivan tunteen.

  Voit käyttää pohjallisia kengissä, joissa jalkasi tahtoo luisua kengän etuosaan. Ne auttavat jalkaasi pysymyään paikallaan, vaikka kenkäsi olisi aavistuksen liian suuri. Nahkapohjalliset ovat kestävät ja tulet nauttimaan niiden käytöstä monien vuosien ajan.

  Maailman mukavimmat pohjalliset korkokenkiisi

  Mikäli haluat pehmennystä korkokenkäsi etuosaan, tulet rakastamaan näitä pohjallisia. Ne muodostavat pienen kitkan saaden jalkasi pysymään paikallaan kengässäsi ja auttamaan tasapainon säilyttämisessä, jopa niiden korkeimpien stilettojesi kanssa. Näiden ylellisten pohjallisten salaisuus on niiden paksuus ja materiaali. Nämä pohjalliset ovatkin yksi suosituimmista tuotteistamme. Ne tarjoavat erinomaisen iskunvaimennuksen ja estävät jalkojesi liukumisen kengän kärkiosaa kohti, mikä saattaisi aiheuttaa tasapainon menetyksen ja pahimmillaan loukkaantumisen.

  Aito nahkainen pohjallinen imee kosteutta ja hikeä eliminoiden epämiellyttäviä hajuja. Ainoa pohjallisten haittapuoli on joidenkin mukaan niiden hinta. Mutta takaamme, että pohjalliset ovat hintansa arvoiset. Nämä laadukkaat nahkapohjalliset ovat paras ja ainoa oikea vaihtoehto, kun haluat kestävät, pehmentävät pohjalliset. Ne tulevat kestämään kauemmin kuin mitkään korkkarisi.

  Parhaat nahkapohjalliset jokapäiväiseen käyttöön

  Nämä pohjalliset ovat ihanteelliset, jos olet jalkojesi päällä pitkiä aikoja päivittäin. Niitä ei ole suunniteltu minkään tietyn vaivan hoitoon. Voit tanssia korkkareissasi jalkojesi väsymättä - mikäli korkkaritanssi on sinun juttusi.

  Jalkasi eivät tule enää ikinä väsymään juhlissa tai virallisissa tilaisuuksissa. Nämä pohjalliset voit valita sinulle sopivassa koossa kokojen 35 ja 42 välillä. Jokainen koko sopii kahteen kenkäkokoon. Pohjalliset ei ole pestävät, voit puhdistaa ne käyttämällä kosteaa kangasta ja mietoa saippuaa.

  Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että pohjalliset näkyvät kengistäsi. Pohjallisen näkyvä osa on joko musta tai ruskea, valintasi mukaan. Ruskea on lähellä luonnollisen nahan väriä. Pohjalliset on helppo sijoittaa korkokenkiisi ja voit jättää ne kenkiisi myös käytön jälkeen. Mikäli korkokenkiä käyttäessäsi tuntemasi kipu on voimakasta, katso myös vaihtoehtoinen tuotteemme “Pohjallinen Korkokenkien Käyttömukavuuden Lisäämiseksi”.


  Kirjoita arvostelu