• Nahkapohjalliset

  12.00 €
  Size
  Pidemmät saappaille »
  pari parit parit
  • Laatutarkastettu kestävyyden ja virheiden varalta

  Nahkaisilla pohjallisilla on lukuisia hyötyjä. Ne ovat mukavat, elegantit, kestävät, hengittävät ja kauniit. Nahka mukautuu jokaiseen jalkaan. Nahasta valmistetut pohjalliset tuntuvat hienostuneilta, ja sitä ne ovatkin.

  Viimeisimpänä, nahkapohjalliset ovat esteettisesti viehättävät ja ylellisen tuntuiset. Tanskalainen yritys 2GOn valmistamat pohjalliset tarjoavat juuri sopivan määrän pehmeyttä, joka varmistaa äärimmäisen mukavuuden jaloillesi.

  Parhaat nahkapohjalliset kenkiisi

  Pohjallisemme valmistetaan parkitusta nahasta, joka on erittäin kestävää ja pitää jalkasi miellyttävän kuivina. Lateksista valmistettu pohja pitää pohjallisen tiukasti paikoillaan. Voit laittaa pohjalliset vanhojen pohjallistesi päälle, mutta suosittelemme kuitenkin ottamaan vanhat pois ja vaihtamaan ne näihin. Suosittelemme käyttämään kahta pohjallista päällekkäin ainoastaan, mikäli kenkäsi ovat aavistuksen liian suuret. Pohjalliset auttavat puolen kengänkoon verran täyttämään kenkiäsi.

  Nahka säilyttää muotonsa pitkään. Se auttaa myös ehkäisemään jalkasientä, liiallista hikoilua ja muita yleisiä vaivoja. Nahkapohjalliset ovat oivat sinulle, jos olet jaloillasi useita tunteja päivittäin.

  Nahkaiset pohjalliset: Kun rakastat ylellisyyttä ja mukavuutta

  Mikäli etsit ylellisiä ja mukavia pohjallisia, jotka ehkäisevät jalkojesi kosteutta ja hajuja, niin nämä ovat juuri sinulle sopivat. Nahkapohjalliset ovat myös vaihtoehto silloin, kun et halua heittää vanhoja kenkiäsi menemään. Voit käyttää pohjallisia kaikissa kengissäsi, jokapäiväisessä käytössä. Koska pohjallisten materiaali on ylivoimaisen laadukasta, ne tulevat kestämään todennäköisesti kauemmin kuin kenkäsi. Nahka on kestävää eikä rispaannu.

  Nahkapohjalliset ovat loistava valinta jokapäiväiseen käyttöön, varsinkin jos kävelet tai joudut olemaan jaloillasi pitkiä aikoja. Mikäli tarvitset erityisiä urheiluun suunniteltuja pohjallisia, löydät sellaiset muista kategorioistamme, samoin kuin jalkavaivoihin erikoistuneet pohjalliset ortopedisten tuotteidemme joukosta.

  Nahkapohjallisten erityispiirteitä

  Pohjallisia on saatavilla koosta 36 kokoon 46 asti. Voit puhdistaa pohjalliset käyttäen kosteaa kangasta ja mietoa saippuaa. Pohjallisen näkyvä osa on joko musta tai nahan värinen valintasi mukaan. Koska pohjalliset täyttävät hieman kenkiäsi, varmistathan, että jalallesi on tarpeeksi tilaa kengässä, ettei ne ole valmiiksi liian tiukat. Tämä pätee varsinkin, jos aiot sijoittaa pohjallisen kengässäsi olevan alkuperäisen pohjallisen päälle. Valitse pohjallisista sama koko kuin kengännumerosi.


  Kirjoita arvostelu