• Heel-Grip-kantapäätyyny

  3.99 €
  Size
  pari parit parit
  • Laatutarkastettu kestävyyden ja virheiden varalta

  Heel Grip -kantapäätyynymme on oiva valinta sinulle, jos olet kyllästynyt ulos luiskahtavaan kantapäähän tai kantapään hankaumiin. Uskomattoman monet kärsivät näistä vaivoista raaskimatta heittää lempikenkiään menemään. Ratkaisun löydät Heel Grip -kantapäätyynystä.

  Asetettuasi kantatyynyt kenkiisi suosittelemme kenkälusikan käyttöä, ettei tyyny vahingossa luisu pois paikaltaan kenkää jalkaan laittaessasi. Tämä on ehdotuksemme sinun hyvinvointiasi ajatellen.

  Paras ratkaisu kantapäätä kalvaviin kenkiin

  On olemassa useita syitä miksi Heel Grip -kantapäätyynyt on paras keino saada epämukavista kengistäsi jälleen käyttökelpoiset. Ensinnäkin, se on helppo asentaa. Tyynyt on valmistettu erinomaisen laadukkaasta nahasta. Vaikka korkokengät eivät ole aina kenkätyyppi, joissa voit kantapäätyynyjä käyttää, on niiden kanssa useimmiten ongelmia. Kantapäätyynyt ehkäisevät myös kivuliaiden rakkojen syntymistä.

  Mikäli kenkäsi eivät ole tarpeeksi tiiviit, tulet hyötymään kantapäätyynystä. Mikäli kenkäsi hankaavat kantapäitäsi, saat Heel Grip -kantapäätyynyillä tämän vaivan eliminoitua. Ongelmanratkaisu on luistamattoman, pehmeän materiaalin yhdistäminen kantapääsi yläpuolelle tulevaan täytteeseen.

  Voit käyttää Heel Gripejä korkokengissä, lenkkareissa, työkengissä ja missä tahansa muissakin kengissä. Voit käyttää niitä harrastuksissasi. Pidempiaikainen seisominen tai käveleminen epämukavissa kengissä on historiaa.

  Hyvä tietää

  Nämä lisät kiinnittyvät itsestään, asetat ne vain kenkäsi kantaosaan kantapääsi yläpuolelle. Tuotetta on yhtä kokoa, joka käy kaikille.

  Heel Grip tuo avun kantapäätä jäytäviin ja hölskyviin kenkiin. Niitä ei ole tarkoitettu minkään jalkavaivan hoitoon. Mikäli kärsit jalkapohjan jännekalvon kivusta, neuroomasta tai muista jalan vaivoista, voit hyötyä ortopedisistä tuotteistamme.


  Kirjoita arvostelu