• Lampaanvillapohjalliset

  7.99 €
  Size
  pari parit parit
  • Laatutarkastettu kestävyyden ja virheiden varalta

  Lampaanvillapohjallisemme on luonnonmateriaaleista valmistettu lämpötilaa säätelevä tuote. Vaikka tämä materiaali tuottaakin erittäin paljon lämpöä, jalkasi eivät kuitenkaan ylikuumene missään olosuhteissa. Pohjalliset ovat lämpimät ja mukavat. Lampaanvilla on tehokas lämmöntuottajamateriaali, tämä on helppo ymmärtää. Villa on myös pehmeä materiaali tuottaen paljon lämpöä luonnollisesti. 

  Mukavimmat pohjalliset ikinä

  Lampaanvillapohjallisemme ovat mukavimmat mahdolliset pohjalliset. Jos etsit ilhanteellista lämpöä jaloillesi, nämä ovat sinulle korvaamattomat. Niiden ylellinen ja luonnollinen materiaali auttaa sinua sekä lämmittämään jalkojasi että säätelemään niiden lämpötilaan.

  Pohjallisemme sopivat kaikkiin kenkiisi, mutta ota huomioon, että ne vievät hieman tilaa kengissäsi. Mikäli etsit ohuempia, lämpöä tarjoavia pohjallisia, ovat fleecepohjallisemme sinulle ehkä parempi vaihtoehto.

  Lämmitettävät pohjalliset ovat vanhentuneita

  On olemassa vain muutamia lämmitettäviä pohjallisia, jotka ovat käyttökelpoisia, saati sitten mukavia käyttää. Useimmat ovat paksuja ja epämukavia. Mikäli haluat käyttää lämmitettäviä pohjallisia, joudut käyttämään kömpelöitä, tukevia kenkiä, koska pohjalliset eivät mahdu sirompiin kenkiin. Sen lisäksi niissä on vain yksi asetus lämmön tuottamista varten.

  Lampaanvilla on luonnollisestikin lämmittävä, lämpötilaa säätelevä ja pehmeä materiaali. Nämä edut kompensoivat sen hintaa. Voit harrastaa mitä tahansa ulkoilma-aktiviteettia, kun käytät lampaanvillapohjallisia, olipa lämpötila miten paljon tahansa pakkasen puolella. Pohjallisemme saat leikattua oikeaan, sinulle sopivaan kokoon. Valitset vain kahdesta kokoryhmästä sen, joka on sinulle sopiva. Ensimmäinen ryhmä on koot 20-35 ja toinen 36-47.

  Oikein huollettuna pohjalliset kestävät ikuisesti

  Lampaanvillapohjallisia ei tule pestä tavallisesti vedellä ja saippualla - meillä on erityinen pesuaine, joka on suunniteltu juuri tämän materiaalin pesuun. Mikäli käytät normaaleja pesuaineita, saatat lyhentää pohjallisten käytttöikää. Hellävarainen pesuaineemme auttaa sinua säilyttämään pohjalliset käyttökelpoisina.

  Pohjalliset on suunnittelu aistikaasti käyttäen luonnollisia valkoisen ja kerman värejä. Asettaaksesi pohjalliset kenkiisi voit leikata ne oikeankokoisiksi pohjan kokomerkintöjä seuraten. Aseta ne kenkiisi ja olet valmis kylmimmänkin talven haasteisiin.


  Kirjoita arvostelu