• DEO-Pohjalliset

  5.95 €
  Size
  pari parit parit
  • Laatutarkastettu kestävyyden ja virheiden varalta

  Nämä deodoroivat pohjalliset tuoksuvat raikkaalle ja sisältävät aktiivihiiltä, joka poistaa hajua ja imee kosteutta. Näissä pohjallisissa on myös kevyesti pehmentävä vaikutus. Mikäli sinulla on ongelmia haisevien tai kostuvien jalkojen kanssa ja haluaisit raikkaan tuntuiset jalat, tulet rakastamaan näitä pohjallisia. 

  Kuinka päästä eroon jalkojen pahasta hajusta

  DEO-pohjallisten aktiivihiili imee tehokkaasti kosteutta ja pahaa hajua. Rei´itettyinä ne siirtävät kosteutta hyvin tehokkaasti ja aktiivihiili aktivoituu sitomaan kosteutta. Miellyttävä kevyt tuoksu saa kenkäsi tuoksumaan raikkailta.

  Voit käyttää näitä pohjallisia kaikkien kenkiesi kanssa. Pohjalliset voi leikata oikean kokoiseksi. Ne ovat myös ohuet eivätkä vie paljoa tilaa kengissäsi. Mutta mikäli kenkäsi ovat jo tiukat ja tiiviit, Replace -pohjallisemme saattaa olla sinulle sopivampi. Nämä ovat erittäin ohuet pohjalliset, ohuimmat, joita löydät, mutta samalla ylivertaista laatua.

  Hankkiudu eroon jalkojen pahasta hajusta

  DEO-pohjalliset muodostuvat hajua neutralisoivan aktiivihiilen lisäksi hengittävästä viskoosista valmistetusta päällikerroksesta sekä lateksivaahtomuovista valmistetusta pohjakerroksesta. Näiden pohjallisten käyttö ei ole rajoitettu minkään tietyn urheilun harrastamiseen. Sen sijaan kaikki fyysistä rasitusta tekevät hyötyvät näistä niiden hajua ja kosteutta poistavan ominaisuuden ansiosta - eliminoiden näin ongelman, jonka kanssa monet kamppailevat. 

  Valitse oikea koko

  Sinun ei tarvitse huolehtia oikean koon tilaamisesta, sillä voit leikata pohjalliset oikean kokoisiksi. Leikkaa ne kenkiisi sopiviksi. Pohjalliset käyvät koosta 36 kokoon 47. Muistathan, että nämä itsestään raikastuvat pohjalliset eivät kestä pesua. Ne ovat huomaamattomat, näkyvä osa on joko vaalean harmaa tai valkoinen. Rei´itys edesauttaa ilmanvaihtoa.

  Helppo käyttää

  Saadaksesi pohjallisesta oikean kokoiset, leikkaa ne saksilla pohjapuolen malliääriviivoja seuraten. Tämän jälkeen voit asettaa pohjalliset kenkiisi.


  Kirjoita arvostelu