• Lisäosa mukavuuden takaamiseksi korkokengissä

  6.99 €
  Size
  pari parit parit
  • Laatutarkastettu kestävyyden ja virheiden varalta

  Unelmoitko vielä siitä ihanasta stilettoparista, jonka näit kenkäkaupan ikkunassa matkallasi töistä kotiin? Käänny takaisin ja käy ostamassa se pari! Meillä on uusi keksintö, joka on kohtuuhintainen ja huomaamaton, ja joka helpottaa epämukavan korkeiden kenkien käyttämistä. Nämä pohjalliset muokkaavat mistä tahansa kengistä miellyttävät jalkineet, sillä nykytekniikka pohjallisten valmistuksessa saa nämä pohjalliset poistamaan jaloissa tuntuvan epämukavuuden täydellisesti. 

  Mukavimmat Pohjalliset Ikinä Korkokenkiä varten

  2GO on huippulaadukas tanskalainen brändi, joka on erikoistunut pohjallisiin ja kenkienhoitotuotteisiin. Gelly Feet -pohjalliset ovat yksi yrityksen huipputuotteista. Pohjalliset takaavat iskunvaimennuksen ja ylivoimaisen pehmeyden jalkojesi etuosaan. Pohjalliset on suunniteltu korkokenkiä varten, mutta voit käyttää niitä minkä kenkien kanssa tahansa, vaihtaa parista toiseen. Pohjalliset ovat pestäviä, mukavia ja erittäin tehokkaita vaimentamaan kipua päkiässä. Tämä jalan etuosan kohta heti varpaiden jälkeen on yksi jalan herkimmistä alueista. Gelly Feet -pohjalliset voivat jopa estää tulevaa kipua ja muita tämän jalan osan ongelmia. 

  Mikäli Super Cushion -pohjalliset sopivat korkokenkiisi eivätkä häiritse esteettistä silmääsi, ne voivat olla parempi vaihtoehto korkokenkiisi. Gelly Feet -pohjalliset ovat huomaamattomammat ja parempi vaihtoehto siinä tapauksessa, että tunnet kipua ainoastaan päkiässäsi. Ne ovat sitä paitsi näkymättömät, myös sling back -mallia käytettäessä. Pohjallisen näkyvä osa on läpikuultava.

  Jalan luiskahtaminen ulos kengästä kantapään kohdalta on hyvin yleinen ongelma. Mikäli tunnistat myös tämän ongelman, yhdistä Gelly Feet meidän Heel Grip -osaamme. 

  Gelly Feetin avulla voit unohtaa päkiäkivut ikuisiksi ajoiksi. Useat tyytyväiset asiakkaamme voivat vahvistaa, että nämä pohjalliset ovat pehmein ja vaimentavin mahdollinen tuote korkokenkiisi.Ne ovat kuin tyynyt korkkareissasi. Pehmeä, ergonomisesti muotoiltu materiaali varmistaa sopivan helpotuksen jalallesi oikeaan kohtaan. 

  Pohjalliset on valmistettu silikonigeelistä, joka on tiivistä mutta joustavaa materiaalia ja joka hyväilee jalkaasi tasapuolisesti joka puolelta. Jalkapohjan kaari saa kevyttä tukea, joka tuo lisävakautta. Pohjalliset vähentävät jalkojen väsymistä ja niihin kohdistuvaa painetta keventämällä askelten jalkapohjan etuosaan kohdistuvaa vaikutusta. Pohjalliset tulevat kestämään yhtä kauan tai jopa kauemmin kuin mikä tahansa korkokenkäparisi ja takaa sinulle nautinnon myös uusien kenkäpariesi käytössä. Silikoni säilyttää muotonsa pysyvästi.  

  Gelly Feet ei ole tarkoitettu mihinkään tiettyyn käyttöön tietyssä aktiviteetissa, vaan voit käyttää pohjallisia milloin vain ja miten pitkään tahdotkin. Ne ovat yhden koon pohjalliset, huomaamattomat ja tehokkaat; takuuvarma apu kaikenkokoisten jalkojen korkokenkien käyttöön ilman kipua ja epämukavuutta.

  Kirjoita arvostelu